goocior Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 cześć wszystkim, zastanawiam się czy są jacyś chętni z okolic Nowego Sącza, albo ktorzy by mieli ochote na wypad w góry w okolicach Nowego Sącza w najbliższy weekend. Poki co zapowiada sie fajna pogoda, tzn ma byc slonecznie i cieplo jak na prawie poczatek listopada. Moja propozycja to albo pasmo Jaworzyny albo Radziejowej. Zdaje sobie sprawe z tego ze w wyzszych partiach moze byc troche sniegu, nie wspominając o błocie, ale bylem w zeszly weekend w Gorcach na Turbaczu i powiem szczerze ze nie bylo az tak zle Termin tez moze nie jest najszczesliwszy bo to tuz przed wszystkimi swietymi, no ale nie wiadomo ile jeszcze takich weekendow bedzie o mnie: nie jestem typem zawodowca, jezdze na fullu all mountain ale raczej amotorsko chetni? piszcie Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piaseq Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Witam, Ze mną można się umawiać. Muszę jednak wiedzieć wcześniej, ponieważ obecnie nie mieszkam w N.Sączu a jedynie jeżdżę do rodziny na weekendy czasem. Jednakże jako rodowity Sądeczanin znam szlaki jak własną kieszeń W najbliższy weekend zapowiada się pogoda i zapowiada się również, że będę w niedzielę w N.Sączu. Pozdrawiam, Piasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taxus1 Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Witam Odpowiedz odnosnie wyjazdu w pazdzierniku nieco spozniona ale daj znac jesli bedziesz sie wybierac w gory na 2 kolkach.Ja jezdze glownie w weekendy ( z braku czasu w tygodniu ) i chetnie poznam kogos kto zna jakies ciekawe trasy . Sam zrobilem wiekszosc szlakow turystycznych i rowerowych w okolicy N.Sacza Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekwp Napisano 17 Maja 2011 Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witajcie, Jeśli jeszcze zaglądacie w ten temat i dalej podtrzymujecie decyzje o wspólnym wyjeździe to ja również byłbym chętny. Michał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.