kreteda Napisano 22 Października 2010 Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Witam Miałem otb i wypadł mi bolec, z klamki trzymający ją ten co na fotce, niestety go nie mam, można go gdzieś kupić / zastąpić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 22 Października 2010 Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Mój kumpel też tak miał, dał tam srubkę przykręcił nakrętkami i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreteda Napisano 22 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2010 jak nic nie znajde to spróbuje podpowiedzi Earl'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kellysbicycles Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Mam ten sam problem. Ja jak na razie włożyłem platikowy kołek. Ale klamka ma straszne luzy przez to. Pomóż jeszcze ktoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Tutaj można takowy kupić - http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=19998 Jeśli nie to piszcie do dystrybutora na tego maila - office@velo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.