Skocz do zawartości

[rower] KROSS Sign Panic

hopo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, jestem nowy na forum, ale jeżdżę już trochę. Mam zamiar kupić nowy rower za ok. 1000zł. Zastanawiałem się nad KROSS Sign Panic. Ja preferuje jazdę na jednym kole. Lubie czasem poskakać. Nie wiem czy ten rower będzie dobry. Jeśli nie to prosze o inne propozycje rowerów w podobnej cenie. Z góry dziękuje.

Napisano

Ten rower ma lipny amortyzator .Lepiej weź Sign DS 1 ,też Krossa a na pewno lepszy od Panica.Potem w miare napływu kasy wymieniaj hamulce amora i co ci nie będzie pasować.

Napisano

Panic ma tylko lepsze hamulce , i nic więcej ;)

Amortyzator 5 razy gorszy , ogólnie to nie polecam ci go .

Weź signa ds'a i sobie później dokupisz inne hamulce .

On też ma w piastach wejście na tarcze . :)

Tyle odemnie.

Napisano

panic nie jest taki zły mój kolega smiga na panicu juz niecały rok i skakał z metrowych murków i nic sie nie dzialo, ale nie wiem czy sign ds jest jakis duzo lepszy wedlug mnie te rowery sa na tym samym poziomie

Napisano

Głównie chodzi o amortyzator, XCR teoretycznie średnio się nadaje do skoków, przy zwykłej jeździe z tarczówkami potrafi palec...chociaż może zaleźy też od tego ile kto waży.

Napisano

OK. Zastanowię się jeszcze. W sumie doszedłem do wniosku że kupie sobie rower na wiosnę, może będzie jakaś lepsza okazja. A moglibyście polecić mi jakieś inne rowery w porównywalnej cenie? Z góry dziękuje.

• 4 miesiące temu...
Napisano

Pisze troche późno ale napisałeś że rower kupisz na wiosne. A więc ja jeżdże na krossie sign panic i jestem zadowolony. Amortyzator nie jest taki zły (na pewno leprzy niż rst launch jaki jest w signie ds), Hamulce dają rade, ogólnie rower fajny. Geometria mogła by być leprza ale fajnie sie na nim skacze i jeździ na kole.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...