Toluz Napisano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Bmx jest fuj ! Ale traska całkiem niezła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Rower możesz sobie zmienić wciskając klawisz "B". Ja na MTB jechałem. Mój rekord jest dość prosty do pobicia. Najgorszy jest ten moment kiedy masz ten wyskok nad korytarz, a jak chcesz szybko przejechać to przez korytarz trzeba, i ciężko weń trafić. No i końcówka też jest głupia - pobiłbym swój rekord gdyby nie ta pionowa ściana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acer Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Dobra gierka, fajna jest możliwość rysowania własnej trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toluz Napisano 2 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ta ścianka na końcu jest troche głupio umiejscowiona.Ale traska fajna i nie moge pobić twojego rekordu Kurcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Mój rekord już pobity przez nieforumowego kolegę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toluz Napisano 2 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 A ile wynosi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Pobiłem rekord na tej trasie 23,3 s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toluz Napisano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Świetna mapa - 2 bardzo dłuuugie trasy : http://fr2db.fr/tracks/706651 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Track2 by SebaDH93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toluz Napisano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Nie lubię tego Canvas ridera bo żeby w niego pograć to musze zmieniać rozdzielczość ekranu,no ale cóż ,uroki korzystania z 12 calowego notebooka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Boże co za badziew... To jedna z tych gierek typu "Jak zapewnić blondynce zabawę na cały dzień" Porażka & dno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Nie chcesz grać, to nikt Cię nie zmusza. Ale w takim razie nie komentuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toluz Napisano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Boże co za badziew... To jedna z tych gierek typu "Jak zapewnić blondynce zabawę na cały dzień" Porażka & dno Dla ciebie badziew i dno , dla innych całkiem fajna rozrywka na wolne chwile.Dowodem na popularność tej gry jest przeogromna lista tras i wielka liczba graczy.Ale zawsze każdy może wyrazić swoją opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Dobre I niestety bardzo wciągające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.