ozim84 Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Witam, tak się zastanawiam gdzie by tu pojechać z rowerem i uczcić koniec roku Myślałem by jechać gdzieś w góry , może sylwester na jakimś szczycie Kto by był zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Piszę się. Połączymy to z wyjazdem integracyjnym przed Chorwacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tictac85 Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ja tez bym się pisal ale odpada wyjazd w teren, dysponuje rowerem typu cros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Interesujace, ale... w gorach na Sylwestra zwykle jest snieg. I to duzo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 No właśnie o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozim84 Napisano 5 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 tak co mi lakier nie odpadnie z mrozu heh, ogólnie to niewiem czy wypali wycieczka ale spontany są NAJLEPSZE Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal93 Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Bardzo chciałbym jechać. Jeśli będę mógł to jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tictac85 Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 a jaką dajesz propozycję gdzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozim84 Napisano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 niewiem czy wypali.. ale myślałem gdzieś w górach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Może Bieszczady? Tam damy rade wbić na jakąś góre po sniegu nawet i rowerem crossowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tictac85 Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Kurcze tyle że zamarzniemy tam na górze, domyślam się że wiatr będzie też towarzyszył chyba że będzie tam schronisko i tam przywitamy nowy rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Chcesz jechac na wyprawe po Europie a mrozu sie boisz? Przytule Cie i ogrzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 no to jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ja się piszę ale na Wielkopolskę ...ale to znaczy co ? Jakaś setka Sylwestrowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.