WilkuNSX Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Witam ! Macie może jakieś wskazówki , strony itp. Treningu DH właśnie sprzedałem Next'a Monstera i składam fajnego DH . Triki jakie już umiem to : Bunny Hop , Whip przy skoku , no hander ( przy skoku) , wheelie gdzieś tak na 600-800m , małe stoppie i to chyba wszystko . Więc pytanie jest takie : Czego uczyć się ? Co polecacie ? Gdzie ? (hopki , jakieś ścieżki , prosta droga (asfalt) . No i co tam jeszcze mogę wiedzieć , umieć . Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 W DH się nie robi tricków , czasami zarzucisz łipem w zakręt i tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilkuNSX Napisano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Przepraszam pomyliłem się już zmieniam temat gdyż miał być street i free style .. Coś jak masz na avku Proszę o zamknięcie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.