Saito Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Hej... Dziś 20.10.2010 między 9:30 a 10:30 na os. Polanka w Poznaniu mój kochany Corratec superbow ostał nóg!!... To był on: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/460554596d6b3863.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7aaf38dbfd5db8e9.html Nie ukrywam ze maszynka trochę kosztowała.. niestety CHOLERA nie spisałem numerów!!... na pokładzie było: -amortyzator SR suntour, -rama corratec superbow, -cały napęd XT -hydraulika XT, -koła ZYZZX, -kiera PRO, -rogi PRO, -kosz bidonu PRO, -łoze licznika SIGMA 9 Jeśli ktoś coś widział, wie, bądź gdzieś zobaczy na zywo, lub w necie proszę o kontakt.... 781 551 209 Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Bez numerów to już szukaj wiatru w polu.... Przykre.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czajnik Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 numery ramy i widelca masz w karcie gwarancyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Ehh... Z kulturą złożony, szkoda sprzętu. A jeżeli mogę zapytać, skąd Ci go ukradli? Piwnica? Dom? Pod marketem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saito Napisano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Z klatki (zamykanej klatki!!) o godzinie kiedy w 4 mieszkanich były jakieś osoby, teoretycznie w 4, bo jest opcja ze ktoś z klatki mógł sie przylepić <myśli>. Rower był przypięty do barierki zapięciem grubym jak palec... ktoś miał konkretne cięciawki... Dodam ze były zapięte 2 rowery, 2 dobre rowery, ale mój stał 1.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winfor Napisano 22 Października 2010 Udostępnij Napisano 22 Października 2010 To przykro mi to pisać, ale rower straciłeś z powodu własnej głupoty. http://www.rowery.org.pl/kradzieze.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saito Napisano 22 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Orientuje sie ktoś z was moze gdzie w Poz sie "sprzedaje" rzeczy które przyleiły sie do ręki? Jakiś bazar, targ, czy coś w tym stylu...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzim Napisano 22 Października 2010 Udostępnij Napisano 22 Października 2010 no najlepsze miejsce na takie akcje to po prostu Allegro. Niestety nie ma tam możliwości weryfikacji pochodzenia i na Twoim miejscu spróbowałbym kontrolować od dziś każdą nową aukcję na allegro. Oczywiście mówię o Dziale CZĘŚCI ROWEROWE lub ROWERY. Dodaj sobie opcję powiadamiania na email i może akurat coś rozpoznasz. Tak czy inaczej współczuję i życzę odnalezienia w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 23 Października 2010 Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Stara Rzeznia, Gielda Samochodowa, Rynek Wielkopolski w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Z klatki (zamykanej klatki!!) o godzinie kiedy w 4 mieszkanich były jakieś osoby, teoretycznie w 4, bo jest opcja ze ktoś z klatki mógł sie przylepić <myśli>. Rower był przypięty do barierki zapięciem grubym jak palec... ktoś miał konkretne cięciawki... Dodam ze były zapięte 2 rowery, 2 dobre rowery, ale mój stał 1.... zgłaszasz na policję jeśli zapięcie zostało to niech policja je weźmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.