Saito Napisano 20 Października 2010 Napisano 20 Października 2010 Hej... Dziś 20.10.2010 między 9:30 a 10:30 na os. Polanka w Poznaniu mój kochany Corratec superbow ostał nóg!!... To był on: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/460554596d6b3863.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7aaf38dbfd5db8e9.html Nie ukrywam ze maszynka trochę kosztowała.. niestety CHOLERA nie spisałem numerów!!... na pokładzie było: -amortyzator SR suntour, -rama corratec superbow, -cały napęd XT -hydraulika XT, -koła ZYZZX, -kiera PRO, -rogi PRO, -kosz bidonu PRO, -łoze licznika SIGMA 9 Jeśli ktoś coś widział, wie, bądź gdzieś zobaczy na zywo, lub w necie proszę o kontakt.... 781 551 209 Pozdrower
Pichu Napisano 20 Października 2010 Napisano 20 Października 2010 Bez numerów to już szukaj wiatru w polu.... Przykre..
Czajnik Napisano 21 Października 2010 Napisano 21 Października 2010 numery ramy i widelca masz w karcie gwarancyjne
Crazyk Napisano 21 Października 2010 Napisano 21 Października 2010 Ehh... Z kulturą złożony, szkoda sprzętu. A jeżeli mogę zapytać, skąd Ci go ukradli? Piwnica? Dom? Pod marketem?
Saito Napisano 21 Października 2010 Autor Napisano 21 Października 2010 Z klatki (zamykanej klatki!!) o godzinie kiedy w 4 mieszkanich były jakieś osoby, teoretycznie w 4, bo jest opcja ze ktoś z klatki mógł sie przylepić <myśli>. Rower był przypięty do barierki zapięciem grubym jak palec... ktoś miał konkretne cięciawki... Dodam ze były zapięte 2 rowery, 2 dobre rowery, ale mój stał 1....
winfor Napisano 22 Października 2010 Napisano 22 Października 2010 To przykro mi to pisać, ale rower straciłeś z powodu własnej głupoty. http://www.rowery.org.pl/kradzieze.html
Saito Napisano 22 Października 2010 Autor Napisano 22 Października 2010 Orientuje sie ktoś z was moze gdzie w Poz sie "sprzedaje" rzeczy które przyleiły sie do ręki? Jakiś bazar, targ, czy coś w tym stylu...?
widzim Napisano 22 Października 2010 Napisano 22 Października 2010 no najlepsze miejsce na takie akcje to po prostu Allegro. Niestety nie ma tam możliwości weryfikacji pochodzenia i na Twoim miejscu spróbowałbym kontrolować od dziś każdą nową aukcję na allegro. Oczywiście mówię o Dziale CZĘŚCI ROWEROWE lub ROWERY. Dodaj sobie opcję powiadamiania na email i może akurat coś rozpoznasz. Tak czy inaczej współczuję i życzę odnalezienia w całości
RafalB Napisano 23 Października 2010 Napisano 23 Października 2010 Stara Rzeznia, Gielda Samochodowa, Rynek Wielkopolski w niedziele
Gość Napisano 26 Października 2010 Napisano 26 Października 2010 Z klatki (zamykanej klatki!!) o godzinie kiedy w 4 mieszkanich były jakieś osoby, teoretycznie w 4, bo jest opcja ze ktoś z klatki mógł sie przylepić <myśli>. Rower był przypięty do barierki zapięciem grubym jak palec... ktoś miał konkretne cięciawki... Dodam ze były zapięte 2 rowery, 2 dobre rowery, ale mój stał 1.... zgłaszasz na policję jeśli zapięcie zostało to niech policja je weźmie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.