Skocz do zawartości

[Poznań] Corratec superbow

Saito

Rekomendowane odpowiedzi

Hej... Dziś 20.10.2010 między 9:30 a 10:30 na os. Polanka w Poznaniu mój kochany Corratec superbow ostał nóg!!... :)

To był on:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/460554596d6b3863.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7aaf38dbfd5db8e9.html

Nie ukrywam ze maszynka trochę kosztowała.. niestety CHOLERA nie spisałem numerów!!...

na pokładzie było:

-amortyzator SR suntour,

-rama corratec superbow,

-cały napęd XT

-hydraulika XT,

-koła ZYZZX,

-kiera PRO,

-rogi PRO,

-kosz bidonu PRO,

-łoze licznika SIGMA 9

Jeśli ktoś coś widział, wie, bądź gdzieś zobaczy na zywo, lub w necie proszę o kontakt.... 781 551 209

Pozdrower

Z klatki (zamykanej klatki!!) o godzinie kiedy w 4 mieszkanich były jakieś osoby, teoretycznie w 4, bo jest opcja ze ktoś z klatki mógł sie przylepić <myśli>. Rower był przypięty do barierki zapięciem grubym jak palec... ktoś miał konkretne cięciawki... Dodam ze były zapięte 2 rowery, 2 dobre rowery, ale mój stał 1....:)

no najlepsze miejsce na takie akcje to po prostu Allegro. Niestety nie ma tam możliwości weryfikacji pochodzenia i na Twoim miejscu spróbowałbym kontrolować od dziś każdą nową aukcję na allegro. Oczywiście mówię o Dziale CZĘŚCI ROWEROWE lub ROWERY. Dodaj sobie opcję powiadamiania na email i może akurat coś rozpoznasz.

Tak czy inaczej współczuję i życzę odnalezienia w całości

Z klatki (zamykanej klatki!!) o godzinie kiedy w 4 mieszkanich były jakieś osoby, teoretycznie w 4, bo jest opcja ze ktoś z klatki mógł sie przylepić <myśli>. Rower był przypięty do barierki zapięciem grubym jak palec... ktoś miał konkretne cięciawki... Dodam ze były zapięte 2 rowery, 2 dobre rowery, ale mój stał 1....:)

zgłaszasz na policję

jeśli zapięcie zostało to niech policja je weźmie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...