rafalek940 Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Witam Poszukuje ramy full obecneie ścigam się na boplightcie sport ale jakoś zawsze marzylem o fullu i tutaj nasów nasuwa sie pytanko jaką mam już 3/4 faworytów i potrzebuje pomocy Mam do wyboru tak Przypuśćmy ze wszyskie pi razy drzwi tyle samo kosztują Trek Top Fuel 98 carbon uzywka Giant Anthem uzywka troche stan kiepski Author Era Pro 2006 KTM Speed Machine może być troche za mala Scigam się w XC jak i maratony na Giga u Golonki Bardzo bym prosil jakie sa + i minusy tych ram ? Bardzo będę wzięczny za pomoc Dziękówa wszystkim ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Nikt nie pomoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spootnick Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Jeśli nie jeździsz szybko na zjazdach lub masz mocno napięty budżet to bym sobie fulla na wstępie darował. Będzie więcej szkody niż pożytku. Wszystkie ramy będą znacząco bardziej niż HT zbierać gęste błoto. We wszystkich oprócz Anthem pewnie przyda się platforma z którą raczej najlepiej ciągle jeździć bo jest ciężko dostępna. Najciekawszy wydaje mi się Anthem (co znaczy kiepski stan?) i ewentualnie Trek, a dwa pozostałe nieciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.