Toluz Napisano 23 Października 2010 Napisano 23 Października 2010 No ja ogólnie to pisałem ponieważ dużo osób których znam ma właśnie Kony które katują niemiłosiernie i nic się im nie stało. Natomiast często ludzie piszą że Kony są łamliwe nie mając styczności z taką sytuacją . Jednak każdy się może się mylić,więc sorki że napisałem że łamliwość Kony to stereotyp,ponieważ kierowałem się doświadczeniami moich znajomych (choć nie tylko). Pozdrawiam
kamilkross Napisano 24 Października 2010 Autor Napisano 24 Października 2010 Przepraszam , ale zaraz zwariuję Kona nie bo sie jednak przekonałem na niej dzisiaj na takiej miejscówce koleś złamał stuff na 1 m dropie... i co tyle szukania i jestem w początkowym punkcie a jak ktoś by miał propozycje to nie chce SS (Single speed)
Ezi Napisano 27 Października 2010 Napisano 27 Października 2010 KTM ktm_knoxville ktm_tombstone Tyle że mają kijowe amory lepszy amor = ktm_el_paso_model Merida: merida_matts_tfs_trail_100d merida_matts_tfs_trail_400d Rama w KTM - mam tą samą - jest świetna - nadaje się na wycieczki jak również do skakania Rama Meridy - widziałem, pukałem - jest znacznie odchudzona Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.