koniu123 Napisano 18 Października 2010 Napisano 18 Października 2010 Witam, szukam ramy a raczej roweru na ramie 60cm / 24" na wage min. 120kg. Mam lekko ponad 200cm wzrostu i szukam solidny na moja wage rower trekkingowy badz MTB. Co i gdzie polecacie ? Skladac samodzielnie ? Gotowcow w tej wielkosci nie znalazlem.... Pozdrawiam Adam
qla Napisano 19 Października 2010 Napisano 19 Października 2010 Meridy maja takie duże ramy! Ja mam 2 metry wzrostu i mam 22 calowego Cuba Aima. Ważę podobnie i zero problemów z czymkolwiek
Mod Team Pixon Napisano 19 Października 2010 Mod Team Napisano 19 Października 2010 Proszę oto kilka moich propozycji gdzie możesz nabyć odpowiedniej wiedzy, a następnie zapytać już o coś konkretnego. [rower]dla ciężkiego rowerzysty, około 2000zł - 14 typów do porównania [rower]Scott Voltage YZ24 -dla ciężkiego rowerzysty [rower] dla ciężkiego bikera, solidne MTB Oprócz tego zapoznaj się z regulaminem: Zasady pisania
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.