NGH Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Szkoda że nie zobaczyłem tego tematu gdy jeszcze na moim kocie była wypłata. No ale na bidon masz !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 13 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 zawsze to coś ja dziękuję w każdym razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 19 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 http://www.maratonypolskie.pl/mp_index.php?dzial=3&action=5&code=18026 Jutro zawody w Graczach, trzymajcie kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 22 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 słuchajcie jest niezła akcja http://allegro.pl/show_item.php?item=1334955296 Autografy na koszulce złożyli: * Maja Włoszczowska * Paula Gorycka * Aleksandra Dawidowicz * Magda Sadłecka * Marek Konwa * Emanuel Piaskowy * Maciek Adamczyk * Marcin Karczyński * Andrzej Piątek PROSZĘ LICYTUJCIE, PUSZCZAJCIE W ŚWIAT, GDZIE TYLKO SIĘ DA :-) JUPPI a to wszystko na mój rower handbike:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 http://ewanahandbikeu2.bloog.pl/kat,795322,index.html świetna informacja ile zebraliśmy w październiku na HANDBIKE!!!!!!!! Zapraszam Aukcja na allegro zakończyła się właśnie - pokaźna kwota za koszulkę, jestem szczęśliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzios230 Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Gratuluję! Choć niestety nie jestem w stanie wspomóc twojej akcji finansowo (jako uczeń kasy nie zarabiam), to od pojawienia się jej w necie staram się śledzić ją na bieżąco. Jeżeli można coś od siebie dodać, to wg mnie warto byłoby spróbować podesłać temat pani Grażynie Staniszewskiej (w góglu jest właściwie wszystko na jej temat, sporo dobrego dla bikerów w BB stara się robić, więc może gdzieś postara się Cię wesprzeć) Pozdrawiam i życzę powodzenia w zbiórce, Konrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dziękuję Konrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Poszło, nie dużo - ale zawsze to bliżej do celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 proszę nawet tak nie pisz, każde 1 zł w tym wypadku to BARDZO DUŻO, to dzięki WAM jestem coraz bliżej celu dziękuję bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 http://dziendobrytvn.plejada.pl/29,42239,wideo,,227630,przekroczyc_zwrotnik_raka,aktualnosci_detal.html zapraszam na krótką relację o tym czym jest handbike W roli końcowej występuję ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Nie ma dla mnie na dzień dzisiejszy większej radości niż ta, że to właśnie dziś dostałam wiadomość z Fundacji, że przelali kasę na rower!!!!! Zabrzmiało to cudownie. Od dawna czekałam na te słowa!!! :-)))) sumując, akcja się udała, a ja tak bardzo bardzo dziękuję Przecież to zależało TYLKO OD WAS i WASZYCH datków na mnie hihihi Szczęśliwa jestem i już wkrótce wrzucę do siebie na bloga fotki tego urządzenia, sprzętu, roweru HANDBIKE )))) A teraz śpiewam sobie w kąciku z radości...dlatego, że ludzie są i MOGĄ być tak cudowni )))) Ewa Dzięki WAM serdeczne!!!!! handbikerka www.handbikerka.pl :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Super, tez sie cieszymy, pochwal sie jak go dosiadziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 a jakże )) pochwalę się) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 http://ewanahandbikeu2.bloog.pl/ - mój upragniony i ukochany od dziś ROWER handbike!!!!!! Po 100-kroć dziękuję WAM!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 http://ewanahandbikeu2.bloog.pl/ - mój upragniony i ukochany od dziś ROWER handbike!!!!!! Po 100-kroć dziękuję WAM!!! Aż się łezka w oku kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Nic tylko pogratulować i życzę jak największych sukcesów Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Aż się łezka w oku kręci lezka? ja całą noc nie spałam he he z radochy, że się udało )))) Tyyyle szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Świetnie, że wysiłki wszystkich pozwoliły by ktoś, gdzieś, dostał odrobinę szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Świetnie, że wysiłki wszystkich pozwoliły by ktoś, gdzieś, dostał odrobinę szczęścia jasne, tym bardziej, że taki sprzęt był naprawdę poza zasięgiem moich możliwości finansowych. Być może bez Waszej pomocy po prostu zrezygnowałabym z roweru i tylko śniłabym o nim, a tak? Przylecę dziś z pracy, szybki obiad i trening ))) Jest taki lekki, wygodny, nie jest za wielki, nie "topię" się w nim...ehhh Czzad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ale cudo . Wielu kilometrow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
802220540 Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Super! Teraz to juz tylko czekam, az zmiazdzysz ten temat : http://www.forumrowerowe.org/topic/6065-dystans-dotychczasowy-przebieg/ ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 hihi, dziękuję, kiedy wiosna? wie ktos? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
802220540 Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Tego to chyba nie wiedza nawet najstarsi indianie ;/ Ale mogloby sie cos pozamieniac, np. z jakimis Hawajami, oni tam biedni, nigdy sniegu nie widzieli :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ale cudo . Wielu kilometrow! będę teraz kaprysik jak nei wiem co, już mam focha, że nie ma chociaż 6 stopni na dworze....kurde noooooo <megafoch> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 proszę o wrzucenie tematu do archiwum ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.