addryan Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Hej. Wiecie gdzie można kupić łożyska na wymianę (nie chodzi mi o wkład suportu). Czekam cierpliwie i z pokorą (nie Wojciechem...) na info. Pazdrawlaju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 http://allegro.pl/wklad-suportu-suport-accent-bb-ex-truvativ-shimano-i1263569701.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
addryan Napisano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2010 nie chodzi mi o wkład suportu Grrr! A przecież pisałem! Grrr!..łansegen! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 samych łożysk do truvativa nie kupisz, bo z jednej strony ma inne a z drugiej inne, co innego w shimano bo takie to mozna w sklepie z "łożyskami" kupic, pozostaje ci tylko kupno suportu, lub idz i popytaj po sklepach moze cos mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.