czesio Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Jestem kompletnie zielony w temacie hamulcow tarczowych...Mam hamulce juicy 3 wiec chyba is, amorka mam pod PM. Chce kupic kola na centerlock. Nie mam jeszcze tarcz ani żadnych adapterow. Jakie tarcze musze kupic, ew jakie adaptery zeby to wszystko zagralo? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbike Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Jestem kompletnie zielony w temacie hamulcow tarczowych...Mam hamulce juicy 3 wiec chyba is, amorka mam pod PM. Chce kupic kola na centerlock. Nie mam jeszcze tarcz ani żadnych adapterow. Jakie tarcze musze kupic, ew jakie adaptery zeby to wszystko zagralo? hehe Tak, jak napisałeś powinieneś kupić tarcze z mocowanie centerlock (od 35zł), lub tarcze na 6-śrub i adapter (od 35zł+35zł adapter) Adapter zależy od rozmiaru tarczy. Powinien wyglądać jak dwa adaptery w dolnym/prawym rogu. Juicy 3 ma mocowanie PM. Dlatego adapter PM-PM pozdrawiam Adrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.