gremson Napisano 16 Października 2010 Napisano 16 Października 2010 POLAR CS100 - klik, redcoon.com - bardzo dobra cena (+) - niezawodność, (-) - brak kadencji 1909 sigma sport - klik (+) - pomiar kadencja (-) - podobno awaryjność, Nie startuje w maratonach (trenuje dla przyjemności), nie mam specjalnego planu treningowego dlatego polar wydaje mi się troszkę przeładowany funkcjami. Mile widziane opinie użytkowników
zlyjogurt Napisano 16 Października 2010 Napisano 16 Października 2010 O ile się nie mylę opaska w cs100 ma niewymienialne baterie. Dlatego jeśli się wyczerpie trzeba kupić nową opaskę na klatkę piersiową. Dlatego wg mnie jeśli inwestować w polara to co najmniej w model cs200.
ukaniex Napisano 16 Października 2010 Napisano 16 Października 2010 Mam 1909, baterie są wymienialne w każdym z elementów, prócz zipów niestety.
gremson Napisano 16 Października 2010 Autor Napisano 16 Października 2010 ukaniex - jak sprawuje się sam licznik? Czy występuje znaczna latencja w przesyle danych? Kadencja i Hr są wiarygodne? Ogólne wrażenia mile widziane.
ukaniex Napisano 16 Października 2010 Napisano 16 Października 2010 Licznik nie był niestety jeszcze używany. Kupiłem go w okazyjnej cenie 169zł z przesyłką za nowy licznik (jedyna wada to lekko pęknięta szybka). Mogę tylko potwierdzić wiarygodność pomiaru tętna który nie odbiega od rzeczywistości.
bulas Napisano 30 Października 2010 Napisano 30 Października 2010 Seria CS polarów to jakieś nieporozumienie. Czujniki CAD i Speed bez wymiennych baterii. Dopiero od CS200 pasek na pierś ma wymienne baterie. CS100 nie posiada wymiennej baterii w pasku. Można wtedy kupić ten droższy pasek z wymienną baterią, T41 codded. Koszt około 180 zł. Moim zdaniem do CS100 nie warto. To w ogóle zupełnie podstawowy model. Taka uwaga, że nawet te nierozbieralne czujniki da się jednak przywrócić do życia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.