Pitbull11 Napisano 16 Października 2010 Udostępnij Napisano 16 Października 2010 To i ja pokaże moje padło...W lipcu zakupiłem rower marki Next Monster II,wiele osób pisze jaki to badziew i w ogóle. Mimo wszystko go kupiłem,i o dziwo wszystko działa(raz piasta dostała małego luzu, ale wystarczyło dokręcić ) SPECYFIKACJA Rama:aluminiowa AL7005 15,5" Widelec:MOZO SOUL Q regulowany Hamulec przedni:V-brake aluminiowy PROMAX Hamulec tylny:V-brake aluminiowy PROMAX Kaseta:SRAM 5.0 8rzędowa Przerzutka tylnia:SRAM 5.0 Przerzutka przednia:----- Manetka:SRAM 5.0 Obręcze:NEXT Wzmacniane 4komorowe Siodło:DUAL NEXT Opony:INNOVA 26X2.35 Mostek:NEXT DUAL ALU Kierownica:NEXT DUAL ALU Sztyca siodła:NEXT ALU Korba:TRUVATIV ISOFLOV 38T Liczba biegów:8 Waga:w specyfikacji z internety waga 13kg, ale to chyba jakiś żart jest bo waży ok 16kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XxUzixX Napisano 16 Października 2010 Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Dlaczego dałeś go "Mania Lekkości" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitbull11 Napisano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2010 "Dział poświęcony prezentacji Waszych rowerów, niekoniecznie lekkich tak by każdy mógł zaprezentować swoją maszynę oraz podzielić się wrażeniami z jazdy opisać zmiany etc" yyy.. Ponieważ nie znalazłem zwykłego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XxUzixX Napisano 16 Października 2010 Udostępnij Napisano 16 Października 2010 http://www.forumrowerowe.org/garage/ Tyle w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon92 Napisano 16 Października 2010 Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Ta kierownica spawana z 3 kawałków to dla mnie wystarczający powód żeby na nim nie jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 16 Października 2010 Udostępnij Napisano 16 Października 2010 jezu 16 kg alu rama :voodoo: jeżeli bardziej zainteresujesz się rowerowaniem to wyrzuć to ! na tym w ogóle nie czerpie się przyjemności z jazdy, wiem bo jeździłem podobną hulajnogą. btw do czego go używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 16 Października 2010 Udostępnij Napisano 16 Października 2010 http://www.forumrowerowe.org/garage/ Tyle w tym temacie Może nie przesadzajmy... każdy ma prawo przedstawić swój rower w tym dziale, licząc na komentarze, rady jak, co i gdzie odchudzać i na ogólną konwersację na temat roweru... Od super wylajtowanych rowerów jest ten dział http://www.forumrowerowe.org/forum/91-projekty-rowerow/ BTW. Rower fajny jak na początek, jeżeli używany zgodnie z "przeznaczeniem" to dobrze, kiedy się już nauczy jeździć(latać) i przesiądzie na lepszą maszynką to faktycznie odczuje się różnicę. Tego przynajmniej nie szkoda połamać ani poniszczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitbull11 Napisano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Rowerem śmigam po mieście, i czasem poskacze. Ale na przyszły sezon będę coś składał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
philip100 Napisano 16 Października 2010 Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Może nie przesadzajmy... każdy ma prawo przedstawić swój rower w tym dziale, licząc na komentarze, rady jak, co i gdzie odchudzać i na ogólną konwersację na temat roweru... Od super wylajtowanych rowerów jest ten dział http://www.forumrowerowe.org/forum/91-projekty-rowerow/ BTW. Rower fajny jak na początek, jeżeli używany zgodnie z "przeznaczeniem" to dobrze, kiedy się już nauczy jeździć(latać) i przesiądzie na lepszą maszynką to faktycznie odczuje się różnicę. Tego przynajmniej nie szkoda połamać ani poniszczyć Święte słowa . Rower faktycznie nie zachwyca ale widać że autor obrał sobie jakiś kierunek pedałowania i życzę mu wiele sukcesów . Swoją drogą czy to jest rowerek do dirt-street'u czy do latania to trzymam kciuki bo swojego czasu to była moja pasja i gdyby nie brak funduszy ów czas to pewnie mógłbym się teraz chwalić podobnym gatunkowo sprzęcikiem Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.