Crazyk Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 moojmisiu, środkowa zębatka w Deorce jest STALOWA. Nie do końca, w M590 jest stal ale w M542 jest już aluminium. Nie do końca? Ja bym się jednak upierał przy wersji, że deore (m532 oraz m590) mają stalową środkową koronę. O m542 nic nie wspominałem. A jeżeli o niej mowa to jest to korba poza grupowa i faktycznie ma środkową zębatkę alu. Ale jak by nie patrzeć deore to już nie jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 5 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 No dobra, tanio wyrwałem Deore M590 Tak dla rozjaśnienia, to w niej dwie mniejsze koronki są stalowe, blat jest aluminiowy. W sumie.. zobaczymy, czy to będzie dobra korba, czy tylko mostek do czegoś w klasie XT w przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.