Skocz do zawartości

[Rower] 2000-4500tys.

NitroS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jako iż zamierzam przez zime sobie coś poskłądać to zwracam się do Was z prośbą o pomoc w tym. Jeśli podobny temat był to przepraszam, prosze podać link i zamknąć. Ale przejdźmy do rzeczy. Jakiś Full, z max 140 skoku z przodu. Trwałe. Bez hydraulików się nie obejdzie ma się rozumieć. Resztę zostawiam Wam.

Napisano

Moze najpierw do czego Ci ten full ?

Twoj wzrost waga itp ?

bez tego nie ruszymy, a i jak kolega powiedzial. Jezeli celujesz w dolna polke to masz na allegro ramy kellysa typu wandal itp;)

Napisano

Hmm ,no fakt zapomniałem: Z rowerem celuje bardziej w takie ostrzejsze xc. Coś na pograniczu XC z Enduro. Mój wzrost to 1,7m z hakiem. Waga: Coś w granicach 50-60. NIe żebym celował w dolną półkę, ale np. te ramki kellysa ciekawe są. Ma ktoś może informacje na temat ich łamliwości?

PozdRower.

Napisano

Hmm ,no fakt zapomniałem: Z rowerem celuje bardziej w takie ostrzejsze xc. Coś na pograniczu XC z Enduro. Mój wzrost to 1,7m z hakiem. Waga: Coś w granicach 50-60. NIe żebym celował w dolną półkę, ale np. te ramki kellysa ciekawe są. Ma ktoś może informacje na temat ich łamliwości?

PozdRower.

kellys to łamliwy jest

Napisano

może Poison tanie bardzo dobre ramy ?? np taki Poison Arsen Am 45cm, mam tą ramkę w wersji 50cm hopam siupam i jest jak nowa

Powiedz jakie są te Twoje super koła ? ;)

Napisano

to jest po prostu syf

Zrób bulid podobny do mojego

Rama Poison Arsen AM + damper tutaj polecałbym sida ale jak kto woli. ~1500zł

Widelec RS Tora 130mm SA 318 ~600zł ewentualnie epicon od suntoura

Koła Mavic Crossride ~600zł

jak na razie 2700

Kaseta łańcuch Shimano HG 53 ~100zł

Korba Shimao Deore HT2 ~200zł

mamy 3k

Przerzutka tylna Deore XT ~170zł

przerzutka przednia ~50zł

manetki Shimano Deore XT ~250zł

mamy 3.5k

hamulce Shimano Deore m595/J5 ~500zł

mamy 4k

do tego dobierz rurki siodełko opony dętki jak już wolisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...