tir31 Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Mam pytanie czy jak mam zwykły rower Northtec atlas to mogę wyjechac nim na trasę downhillowa czy to siara i czy bezpieczeństwo jest Mój rower ma wymienione hamulce i tylny amortyzator moge zrobic zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Podeślij zdjęcie roweru to wiele pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Wiechać możesz nawet składakiem , ale zjechać już nie zjedziesz tym rowerem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tir31 Napisano 19 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2010 tu cały rower moge osobno zdjecia czesci po wysylac tu cały rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toluz Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 To makrokesh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspro Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Absolutnie siary żadnej nie będzie, brykaj na tym co masz każdy z nas zaczynał od jakiegoś roweru, ja dopiero po roku wypożyczania ghlory kupiłem nomada i nie narzekałem jak się ze mnie śmiali że pożyczonym napylałem, gorzej z bezpieczeństwem na tym sprzęcie, no poszaleć to nie poszalejesz a przesadzić tutaj bardzo łatwo :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Nie zabieraj tego roweru w góry, szkoda życia. Ten amor potrafi się rozlecieć po jeździe w mieście, a co dopiero na trasach DH. Proponowałbym tak jak wspomniał przedmówca coś wypożyczyć, a najlepiej to powoli składać jakiś konkretny rower. Wiadomo, każdy od czegoś zaczynał, ale ten sprzęt jest po prostu niebezpieczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tir31 Napisano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2010 A ten http://allegro.pl/sign-fr-boxxer-fr-dh-stan-bdb-polecam-i1275664175.html i czy opłaca sie go kupic za dwa tysiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 23 Października 2010 Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Ktoś wymienił przy nim praktycznie wszystko, w tym wszystko co istotne. Osprzętowo prezentuje się bardzo dobrze jak na tą sumę, jeśli uwzględnić że jest to sprzęt wg sprzedawcy mało używany. Części są zdecydowanie bezproblemowe i nie powinny paść w trakcie procesu edukacji zjazdowej Do tego wg mnie ważne jest to że rower z pełną amortyzacją zdecydowanie ułatwia zjazdy. Pewnie padną głosy że to cięzkie, ze geometria nie ta że to że tamto że siamto. Pytanie jednak trzeba postawić ilu ludzi uprawiających daną dyscyplinę mtb jeździ na rowerach odległych osprzętowo i geometrycznie od dyscyplinarnych wzrorców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspro Napisano 23 Października 2010 Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Warto jeszcze poczekać idzie zima i okazji za 2tysie na bank nie będzie brakowało :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.