Skocz do zawartości

[Trasy]downhillowe

tir31

Rekomendowane odpowiedzi

Absolutnie siary żadnej nie będzie, brykaj na tym co masz każdy z nas zaczynał od jakiegoś roweru, ja dopiero po roku wypożyczania ghlory kupiłem nomada i nie narzekałem jak się ze mnie śmiali że pożyczonym napylałem, gorzej z bezpieczeństwem na tym sprzęcie, no poszaleć to nie poszalejesz a przesadzić tutaj bardzo łatwo :-)

Nie zabieraj tego roweru w góry, szkoda życia. Ten amor potrafi się rozlecieć po jeździe w mieście, a co dopiero na trasach DH.

Proponowałbym tak jak wspomniał przedmówca coś wypożyczyć, a najlepiej to powoli składać jakiś konkretny rower. Wiadomo, każdy od czegoś zaczynał, ale ten sprzęt jest po prostu niebezpieczny.

Ktoś wymienił przy nim praktycznie wszystko, w tym wszystko co istotne. Osprzętowo prezentuje się bardzo dobrze jak na tą sumę, jeśli uwzględnić że jest to sprzęt wg sprzedawcy mało używany. Części są zdecydowanie bezproblemowe i nie powinny paść w trakcie procesu edukacji zjazdowej :) Do tego wg mnie ważne jest to że rower z pełną amortyzacją zdecydowanie ułatwia zjazdy.

Pewnie padną głosy że to cięzkie, ze geometria nie ta że to że tamto że siamto. Pytanie jednak trzeba postawić ilu ludzi uprawiających daną dyscyplinę mtb jeździ na rowerach odległych osprzętowo i geometrycznie od dyscyplinarnych wzrorców :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...