Teddy Napisano 14 Października 2010 Napisano 14 Października 2010 Witam mam mały problem z moim licznikiem.Zamontowałem go dzisiaj tak jak należy magnesik na kole równo ułożony z odbiornikiem i gdy kręce kołem licznik nie pokazuje mi prędkości Dlaczego ?
jasskulainen Napisano 14 Października 2010 Napisano 14 Października 2010 zapewne jednak nie zamontowales go dobrze jesli licznik jest sprawny oraz kabel nie jest uszkodzony to pokombinuj z ustawieniem magnesu i odbiornika
Sandacz Napisano 14 Października 2010 Napisano 14 Października 2010 właśnie - zależy,jak kto rozumie "równo ułożony z odbiornikiem". Na ogół powinno być tak - czyli nierówno :-)
seker1995 Napisano 14 Października 2010 Napisano 14 Października 2010 Prawdopodobnie magnes jest za daleko od odbiorniczka Nie, że w dół lub górę, tylko na odległość .... Przesuń odbiornik wraz z magnesem w dół i powinno działać
Teddy Napisano 14 Października 2010 Autor Napisano 14 Października 2010 ustawie jutro go tak jak jest na schemacie dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.