Teddy Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witam mam mały problem z moim licznikiem.Zamontowałem go dzisiaj tak jak należy magnesik na kole równo ułożony z odbiornikiem i gdy kręce kołem licznik nie pokazuje mi prędkości Dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 zapewne jednak nie zamontowales go dobrze jesli licznik jest sprawny oraz kabel nie jest uszkodzony to pokombinuj z ustawieniem magnesu i odbiornika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 właśnie - zależy,jak kto rozumie "równo ułożony z odbiornikiem". Na ogół powinno być tak - czyli nierówno :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Prawdopodobnie magnes jest za daleko od odbiorniczka Nie, że w dół lub górę, tylko na odległość .... Przesuń odbiornik wraz z magnesem w dół i powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teddy Napisano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2010 ustawie jutro go tak jak jest na schemacie dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.