creativeWwo Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witam forumowiczów! Waga 79kg Wzrost 188cm Preferowana rama: 19-20 Szukam roweru przeznaczonego na: 50% drogi szutrowe, 30% las, 20% asfalt. Zależy mi na dobrej ramie i hamulcach(tarczówki, oraz osprzęcie na poziomie. Rower planuje kupić w grudniu(liczę na upusty). W tej chwili mam na oku dwa rowerki: 1. MBIKE RENEGADE 0.6 2010r 2. CUBE ATTENTION Osobiście bardziej do gustu przypadł mi Cube. Poza wymienionymi rowerumi liczę na inne propozycje. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 na korzysc mbike'a przemawia amortyzator oraz duzo sztywniejsza korba, lepsza przerzutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonSerdel Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Mbike to dobry wybor, warta jeszcze rozpatrzyc GT avalanche 1.0 http://allegro.pl/gt-avalanche-1-0-disc-z-3499-zl-gratis-i1261199884.html ale raczej slabiej wypada, moze rama byc lepsza bardziej sztywna i wytrzymalsza (gorsze hample). W takiej cenie pojawiaja sie jeszcze Cube Acid ale tez sa raczej gorsze osprzetowo od Mbike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.