PandaFaka Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witam. Chciałbym móc jeździć w aktualna pogodę i w troszkę gorszą. Posiadam jedynie koszulkę termoaktywną i ocieplaną koszulkę z dł. rękawem Rogelli Carpi, wtedy trochę mnie przewiewa. Co powinienem kupić? Co myślicie o tym (Wiatrówka Bi-Bike 321-84): http://www.mikesport.pl/p/pl/5036/bi-bike-321-84-wiatrowka-rowerowa.html ? Czy może od razu kupić bluzę z porządniejszą membraną: http://www.mikesport.pl/p/pl/4564/mimo-fano---bluza-rowerowa-z-membrany.html ? A co do spodni to myślałem o zwykłych ocieplanych np. Mimo lub Polednik. Doradzicie coś? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 nie polecam ortalionu w ogole nie oddycha i robi sie kiszonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobu Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 najpierw idź do sklepu i przymierz, później poszukaj tego samego taniej w necie. Rozmiarówka może być tak różna że można się nieźle naciąć. Co do tematu: na wierzch: bluza windstopper+polar, gatki zwykłe grube długie. Pod spód ubieramy się na cebulkę w zwykłe letnie rowerowe rzeczy w ilości zależnej od pogody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PandaFaka Napisano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Dzięki za odpowiedzi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACextreme Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 "najpierw idź do sklepu i przymierz, później poszukaj tego samego taniej w necie." - ja sie juz przestaje dziwic powoli, ze nasz rynek rowerowy sie tak wolno rozwija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Ja też się dziwię. Ale z odwrotnej sytuacji. Buty,które chcę kupić (MT41) w sklepie kosztują 280 pln a w internecie około 160, pedały M520 w sklepie 135 pln a w internecie około 80 pln. 415 pln VS 240 pln - właśnie to mnie dziwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.