Borys47 Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witam Szybkie, konkretne pytanie - czy warto kupić ten rower, i za ile? Nigdy nie miałem szosówki, teraz chcę urozmaicić sobie trening mtb właśnie przejażdżkami na asfalcie na sprzęcie do tego stworzonym. Dodatkowo rower może służyć do przemieszczania się po mieście. http://allegro.pl/rower-szosowy-colnago-shimano-105-fir-krakow-i1263079649.html co Wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harmankardon Napisano 16 Października 2010 Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Myślę, ze trochę za drogo jak na Shimano 105, cena zapewne dojdzie do 800 zł. Columbus Cromor to niewysoki model rur, choć w tym nie poczujesz ogromnej różnicy. Z drugiej strony, jeśli stan jest naprawdę dobry, to warto. Spytaj go jeszcze o zdjęcia trefli na mufach. Jeżeli ich nie ma to rower znacznie traci na wartości, gdyż Colnago zawsze wybijało na mufach znaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 16 Października 2010 Udostępnij Napisano 16 Października 2010 nie zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 colnago na pierwszą szosę to chyba nie jest idealny pomysł, są to rowery które dla początkujących w cele nie idą w parze cena z komponetami, są to raczej klasyki dla koneserów, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harmankardon Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Skoro na Colnago z mufami nie zawsze wybijali trefla,to proszę o dowód, wtedy uwierzę. colnago na pierwszą szosę to chyba nie jest idealny pomysł, są to rowery które dla początkujących w cele nie idą w parze cena z komponetami, są to raczej klasyki dla koneserów, Bzdura. Jest jak każdy inny podobnej klasy. W sam raz dla każdego, kto chce jeździć na szosie. Nie wiem jakie Ty tu komponenty widzisz cenne, to "tylko" Shimano 105. Nawet pozornie niedostępną kasetę 7-biegową i łańcuch da radę przyzwoite kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.