bender999 Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witam Jestem serwisantem rowerów interesuje mnie bardzo gdzie mógłbym podnieść swoje kwalifikacje?? Chodzi mi głównie o szkolenia w zakresie serwisowania amortyzatorów hamulców itp Może ktoś wie jak się starać o status serwisu autoryzowanego np. Manitou Z góry wielkie dzięki za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Najprościej chyba będzie odezwać się do dystrybutora danej firmy, oni powinni mieć nieco więcej informacji niż przeciętny forumowicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Jeśli czegoś się dowiecie to dajcie znać najlepiej tutaj. W sumie to tylko papierek, serwisować hamulce hydrauliczne i amortyzację można nauczyć się samemu - wystarczy odrobina pasji, wolnego czasu no i oczywiście sprzęt (zazwyczaj własny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bender999 Napisano 13 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2010 zazwyczaj własny ano właśnie to z czym się już zetknąłem znam od deski do deski problem jest z tym czego jeszcze nie rozbierałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.