ugupu Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Niniejszym z bólem zawiadamiam, że z początkiem października zniknął z rowerowej mapy warszawskiego Bemowa sklep rowerowy Leader. Zniknął sklep prowadzony przez pasjonatów kolarstwa nie zaś zadętych bufonów, zakurzonego dziadka, panów "się zrobi" czy speca od makrokeszów. Zawsze można było wpaść do nich na pogaduchy o rowerach, ceny mieli rozsądne, byli uczciwi i zawsze pomocni. Przyjaciele, bardzo mi was brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 pewnie za mało chińszczyzny mieli na sklepie. R.I.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Nigdy nie słyszałem o takim sklepie, więc może dlatego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Nigdy nie słyszałem o takim sklepie, więc może dlatego... ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.