onkiel Napisano 10 Stycznia 2011 Napisano 10 Stycznia 2011 az tyle pieniedzy na opony nie mam a szukam czegos do miasta na codzien i wypad do lasu na chwile odpoczynku. w gory mam inne opony i kola ( D521 i continental vapor ). chcialem sobie troche uzlyc w miescie ale tez nie zakopac sie na lesnych duktach ktore czasem sa paszczyste. tylko plis nie mowcie o Wormdrive bo to jakas pomylka a nie opona.
Mod Team bogus Napisano 10 Stycznia 2011 Mod Team Napisano 10 Stycznia 2011 Ile masz na opony? Skoro więcej jeździsz po mieście to może jakiś dobry semislick? Jeśli coś bardziej w teren to zobacz Crossmarka w wersji drutowej, ale nie licz że takie opony będą lekkie.
onkiel Napisano 11 Stycznia 2011 Napisano 11 Stycznia 2011 dobry semislick jak najbardziej wskazany myslalem o IRC mythos semislick ale go wymiotlo. a ile na opony .... mysle o max 150 a jesli bedzie taniej to super
miskov17 Napisano 11 Stycznia 2011 Napisano 11 Stycznia 2011 Moze w cr Ci je ściągną www.centrumrowerowe.pl/009722/IRC-Mythos_xc_slick_zwijana_26x2_10_/Produkt.aspx albo www.bike-discount.de/shop/k371/a33176/mythos-xc-slick-26-x-21.html?mfid=76 ale jeśli tutaj są to w cr też
onkiel Napisano 11 Stycznia 2011 Napisano 11 Stycznia 2011 Wyslalem zapytanie o dostepnosc 1.95 bo na stronie maja tylko 2.1 . ale tez na zamowienie. a jesli nie bedzie tego modelu to mozecie cos zaproponowac??
Mod Team bogus Napisano 11 Stycznia 2011 Mod Team Napisano 11 Stycznia 2011 Skoro masz 150 zł to z opon bardziej terenowych masz wspomnianego Maxxisa Crossmark (zwijana to niecałe 580 gram). Jeśli chcesz semislicka to zobacz na Kendę Kobrę (waga w okolicach 500 gram). Znając opinie o Kendzie guma powinna być trwała, co jest dosyć ważne przy dużej ilości miejskiej jazdy.
beskidbike Napisano 12 Stycznia 2011 Napisano 12 Stycznia 2011 Zobacz jeszcze na te oponki: http://www.bike-center.pl/index.php?p2194,schwalbe-smart-sam-performance-26x2-10-drutowa Moim zdaniem całkiem fajna propozycja Jest na forum trochę napisane o nich...
onkiel Napisano 13 Stycznia 2011 Napisano 13 Stycznia 2011 jak do tej pory sklep nie odpowiedzial i jesli nadal tak bedzie to pewnie pomysle o kobrach. do tej pory na miasto uzywalem schwalbe landcruiser i gdyby nie waga opon to pewnie znowu bym kupil. zadnych kapci i ogolnie mozna byc zadowolonym jedynie na mokrym jezdza na boki. a jak Kobra zachowuje sie na mokrym asfalcie lub kostce oraz jak zachowuje sie na piaszczystych sciezkach lesnych?
Mod Team bogus Napisano 13 Stycznia 2011 Mod Team Napisano 13 Stycznia 2011 Szczerze mówiąc to jak Kobra zachowuje się nie wiem, ale z tego co pamiętam czytałem o niej dobre opinie. Generalnie spełniała swoje zadanie używana zgodnie z przeznaczeniem. Do mnie wczoraj doszły WTB Wolverine, jak założę to zdam jakąś relację i zrobię test na forum, bo ktoś w końcu musi być tym pierwszym.
onkiel Napisano 14 Stycznia 2011 Napisano 14 Stycznia 2011 czekamy na opinie , bo tego nigdy za duzo. pomysle nad Kobrami, chyba ze dostane irc mythos slick
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.