studnia94 Napisano 12 Października 2010 Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Co moze byc przyczyna tych odglosow zaczynaja sie one w 8 9 sekundzie filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinw Napisano 12 Października 2010 Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Jeżeli podczas jazdy bez pedałowania dzieje się to samo (większa prędkość) to mi osobiście nasuwa się jedna opcja - piasta/y (bębenek). Gdyby odgłosy miały miejsce tylko w trakcie pedałowania to winnym byłby któryś z elementów napędu/rozregulowany napęd. Ten film niestety nie jest w stanie ukazać problem na tyle jasno, by zaryzykować jakąś jednoznaczną tezę. Dodatkowo przeszkadzają te podmuchy wiatru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
studnia94 Napisano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2010 no wlasnie nie wiem co mam robic czy inwestowac w naped czy w piaste Jestem zupełnie głupi .czym wieksza predkosc tym bardziej to slychac nawet jak nie krece korba a jestem wmiare rozpedzony dalej to slychac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berkas97 Napisano 12 Października 2010 Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Ja obstawiam bębenek. Osobiście miałem coś takiego kiedyś na wolnobiegu (6-cio rzędowym, a jak!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
studnia94 Napisano 13 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2010 ale tak z nikad by bebenek poszedl na piascie . ziomek w serwisie mowil ze mam wylamany 1 zab na kasecie moze to przez to Ja jeszcze kiedys myslalem ze moze krzywa oska w suporcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinw Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Przewróć tego krossa do góry kołami, zakręć korbą i nasłuchuj. Na pewno będziesz w stanie zlokalizować miejsce problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
studnia94 Napisano 13 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Moim zdaniem jak go odwrocilem do gory kolami i pokrecilem korba to nic nie slychac ale zaraz wyjechalem w miasto i dalej sa te odglosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
studnia94 Napisano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2010 wczoraj wyciągnełem ośki z piast są proste jak nic Może faktycznie to przez ten zlamany zab na kasecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.