robercik1904 Napisano 12 Października 2010 Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Witam!! Stoję przed zakupem nowych butów gdyż stare sie już rozłożyły Buty maja być do ostrego ścigania wiec muszą być to wyższe modele. Szperałem po alledrogo i znalazłem o to te buty: http://allegro.pl/buty-mtb-spd-shimano-sh-m310s-rozm-45-i1265883490.html Sa używane, z tego co sie dowiedziałem sa dla kogoś za duże, sa na gwarancji, zostały zakupione w Shimano Polska oraz maja (jak podaje właściciel)przejechane 300km. Teraz moje zapytanie czy warto?? Jest to najwyższy model shimano wiec co o tej ofercie myślicie?? Generalnie myślałem o kupnie nowych butów ale znacznie niższym modelu.. : http://allegro.pl/buty-mtb-shimano-sh-m182-45-carbon-promocja-i1253349267.html Co według was jest lepszą opcją?? Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menelgame Napisano 12 Października 2010 Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Według mnie warto kupić używane za to cenę . Te buty są jak nowe morze ze 2 razy zakładane . Wiec warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Października 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Wiele osób odzieży i obuwia używanego nie kupuje z zasady,ma to uzasadnienie. Natomiast przelicznik jest bardzo zachęcający, z tego punktu widzenia warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Na zdjęciach to wszystko wygląda fajnie, ale w jakim one są stanie to będziesz wiedział jak je do ręki weźmiesz. Nie chce psuć dobrego smaku, ale zeby się nie okazało że one śmierdzą czy coś. Cena jest bardzo dobra, ale gdybym się decydował na takie buty wyłącznie z zastrzeżeniem, że mam ze 48h na odesłanie jeżeli coś jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercik1904 Napisano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Na zdjęciach to wszystko wygląda fajnie, ale w jakim one są stanie to będziesz wiedział jak je do ręki weźmiesz. Nie chce psuć dobrego smaku, ale żeby się nie okazało że one śmierdzą czy coś. Cena jest bardzo dobra, ale gdybym się decydował na takie buty wyłącznie z zastrzeżeniem, że mam ze 48h na odesłanie jeżeli coś jest nie tak. To chyba jest najlepsza opcja... Ciekawość okazji kusi gdyż do ścigania fajnie było by mieć najwyższy model Ale zmartwieniem jest tylko ta opcja custom fit, jeżeli rzeczywiście już się dopasowały do nogi to potem ja mogę mieć dyskomfort, uwzględniając to ze z tego co napisał mi sprzedający buty były dla niego za duże wiec mogły się nie odpowiednio dopasować.. :/ Zarazem obawa i ciekawość... ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Z opisu butów: wkładka i cholewka z dopasowaniem termicznym dopasowują się do stopy, zapewniając wygodę i zapobiegając rozwojowi bakterii Na stronie Shimano: http://www.shimano-polska.com/publish/content/global_cycle/pl/pl/index/produkty_shimano/shoes/dopasowanie_termiczne.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.