Skocz do zawartości

[buty] Używane, czy warto?

robercik1904

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!! Stoję przed zakupem nowych butów gdyż stare sie już rozłożyły :rolleyes: Buty maja być do ostrego ścigania wiec muszą być to wyższe modele.

Szperałem po alledrogo i znalazłem o to te buty: http://allegro.pl/buty-mtb-spd-shimano-sh-m310s-rozm-45-i1265883490.html

Sa używane, z tego co sie dowiedziałem sa dla kogoś za duże, sa na gwarancji, zostały zakupione w Shimano Polska oraz maja (jak podaje właściciel)przejechane 300km. Teraz moje zapytanie czy warto?? Jest to najwyższy model shimano wiec co o tej ofercie myślicie??

Generalnie myślałem o kupnie nowych butów ale znacznie niższym modelu.. : http://allegro.pl/buty-mtb-shimano-sh-m182-45-carbon-promocja-i1253349267.html

Co według was jest lepszą opcją??

Pozdrawiam Robert :woot:

Na zdjęciach to wszystko wygląda fajnie, ale w jakim one są stanie to będziesz wiedział jak je do ręki weźmiesz. Nie chce psuć dobrego smaku, ale zeby się nie okazało że one śmierdzą czy coś. Cena jest bardzo dobra, ale gdybym się decydował na takie buty wyłącznie z zastrzeżeniem, że mam ze 48h na odesłanie jeżeli coś jest nie tak.

Na zdjęciach to wszystko wygląda fajnie, ale w jakim one są stanie to będziesz wiedział jak je do ręki weźmiesz. Nie chce psuć dobrego smaku, ale żeby się nie okazało że one śmierdzą czy coś. Cena jest bardzo dobra, ale gdybym się decydował na takie buty wyłącznie z zastrzeżeniem, że mam ze 48h na odesłanie jeżeli coś jest nie tak.

To chyba jest najlepsza opcja... Ciekawość okazji kusi gdyż do ścigania fajnie było by mieć najwyższy model :) Ale zmartwieniem jest tylko ta opcja custom fit, jeżeli rzeczywiście już się dopasowały do nogi to potem ja mogę mieć dyskomfort, uwzględniając to ze z tego co napisał mi sprzedający buty były dla niego za duże wiec mogły się nie odpowiednio dopasować.. :/

Zarazem obawa i ciekawość... ehh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...