berkas97 Napisano 11 Października 2010 Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Witam, po dzisiejszym wplątaniu jeans'ów w korbę, uznałem że muszę kupić coś, co wygląda porządnie, i zmieści się w 100 zł. Potrzebuję ochraniacz najlepiej na kolana i piszczele(istnieją takie?). Chodzi mi o to, żebym mógł z tyłu zacisnąć spodnie na nodze żeby nie wlatywały w korbę, i to spiąć jakimś paskiem. Odległość spodu kolana, do ziemi wynosi u mnie 46 cm, a od wierzchu 60 cm. Czy istnieją takie ochraniacze, jeżeli tak, to mogę prosić o link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwecz Napisano 12 Października 2010 Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Jeśli jedynym uzasadnieniem stosowania ochraniacza ma być to, żeby spodnie nie wplątywały się w korbę, to zastosuj spinacze do bielizny/paski z rzepem/jakieś klamerki do spięcia nogawki u dołu. wystarczy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 12 Października 2010 Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Ochraniacze kupuje się po to żeby chroniły przed urazami przy jeździe agresywnej bądź ekstremalnej, a nie po to żeby przytrzymywać spodnie. Do tego wystarczy zwykła gumka, opaska itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berkas97 Napisano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Kupiłem sobie dzisiaj paski na nogawki marki Setlaz po 10 zł za sztukę, dwa na jedną nogę, i jest git. A ochraniacze to sobie sprawię na wiosnę. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.