wokulsky Napisano 11 Października 2010 Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Witam! Natknąłem się niegdyś w internecie na bardzo inspirującą relację z wyprawy i za żadne skarby nie mogę odszukać jej ponownie. w ogólnym zarysie wyglądało to tak: kilkunastoletni chłopak, bez większego przygotowania i bez wiedzy rodziców, wyszedł z domu z pomysłem aby przejechać sie na dłuższą wycieczkę rowerem. wycieczka przerodziła się w podróż. po przekroczeniu zachodniej granicy Polski z pewnością zwiedził Francję, Hiszpanię i dojechał do Maroka. Podróż była tak spontaniczna, że jedyne porównanie jakie mi przychodzi na myśl to relacja Tadeusza Perkitnego w jego książce "Okrążmy świat raz jeszcze" , która serdecznie polecam :] jeśli ktoś zna stronę gdzie mogę znaleźć ten artykuł lub zna nazwisko tego chłopaka to proszę o pomoc pozdrowienie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.