kraszak Napisano 10 Października 2010 Napisano 10 Października 2010 Witam Mam sprawę otóż posiadam Liczni Sigma 1200 plus. Pewnego razu kolega przez przypadek uszkodził trzymanie licznika . Licznik jest bezprzewodowy . I moje pytanie brzmi następująco czy da się kupić ten tylko element, bo bez sensu jest kupować nowy licznik za 100 zł .
ukaniex Napisano 10 Października 2010 Napisano 10 Października 2010 Można. http://allegro.pl/gniazdo-na-2-rower-ws2-sigma-sport-bc-1606l-i1249174586.html
kraszak Napisano 10 Października 2010 Autor Napisano 10 Października 2010 Dzięki wielki wiem już pod jakim hasłem szukać . Tylko przeraza mnie ta cena ok 40 zł a licznik 100 zł . Ale znalazłem już taniej .
Miecho87 Napisano 10 Października 2010 Napisano 10 Października 2010 Podstawą to chyba byłoby znaleźć gdzieś u siebie, bo wysyłka kosztuje połowę takiej podstawki. Albo sprzedającego z normalnym podejściem do cennika wysyłki.
kraszak Napisano 10 Października 2010 Autor Napisano 10 Października 2010 Wiem na razie pokleiłem i się trzyma zobaczymy w praktyce. Poszukam po lokalnych sklepach może coś będzie . A druga sprawa nie mogę z najść nigdzie gniazda dla liczników bez bezprzewodowych tego typu. I teraz mam pytanie czy gniazdo przewodowe po lekkich modyfikacjach nada się do użytku ?
Mod Team safian Napisano 11 Października 2010 Mod Team Napisano 11 Października 2010 Jeżeli nie masz samego gniazda to przewodowe (po amputacji kabelków) powinno się nadać - mocowanie licznika takie samo, odbiornik jest w liczniku a nie w podstawce a i różnica w cenie spora
Miecho87 Napisano 11 Października 2010 Napisano 11 Października 2010 No jeśli masz wersję bezprzewodową z nadajnikiem i wszystkim to faktycznie najtańszym rozwiązaniem jest kupno przewodowej i amputacja. Chyba, że da się kupić jako część zamienna samą podstawkę do bezprzewodowego.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.