kraszak Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Witam Mam sprawę otóż posiadam Liczni Sigma 1200 plus. Pewnego razu kolega przez przypadek uszkodził trzymanie licznika . Licznik jest bezprzewodowy . I moje pytanie brzmi następująco czy da się kupić ten tylko element, bo bez sensu jest kupować nowy licznik za 100 zł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Można. http://allegro.pl/gniazdo-na-2-rower-ws2-sigma-sport-bc-1606l-i1249174586.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 10 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Dzięki wielki wiem już pod jakim hasłem szukać . Tylko przeraza mnie ta cena ok 40 zł a licznik 100 zł . Ale znalazłem już taniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Podstawą to chyba byłoby znaleźć gdzieś u siebie, bo wysyłka kosztuje połowę takiej podstawki. Albo sprzedającego z normalnym podejściem do cennika wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 10 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Wiem na razie pokleiłem i się trzyma zobaczymy w praktyce. Poszukam po lokalnych sklepach może coś będzie . A druga sprawa nie mogę z najść nigdzie gniazda dla liczników bez bezprzewodowych tego typu. I teraz mam pytanie czy gniazdo przewodowe po lekkich modyfikacjach nada się do użytku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 11 Października 2010 Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Słabo szukałeś - proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Października 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Jeżeli nie masz samego gniazda to przewodowe (po amputacji kabelków) powinno się nadać - mocowanie licznika takie samo, odbiornik jest w liczniku a nie w podstawce a i różnica w cenie spora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 11 Października 2010 Udostępnij Napisano 11 Października 2010 No jeśli masz wersję bezprzewodową z nadajnikiem i wszystkim to faktycznie najtańszym rozwiązaniem jest kupno przewodowej i amputacja. Chyba, że da się kupić jako część zamienna samą podstawkę do bezprzewodowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.