bender999 Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Witam znalazłem ostatnio coś takiego na alledrogo a ze właśnie szukam jakiś hamulców to się zatrzymałem chwilkę nad nimi Wpisałem w necie ale za bardzo nie ma informacji o nich... Czy ktoś może powiedzieć co to za hamulec?? http://allegro.pl/avid-juicy-4-four-rsl-lzejsze-od-juicy-7-520g-i1264981890.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 juicy 4 to po prostu juicy 3 wyposażone w pokrętło regulacji odległości klamki. W j3 trzeba do tego uzywać imbusa 2mm. Uwaga- te z aukcji są wybrakowane. Nie mają pokręteł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bender999 Napisano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2010 dzięki wielkie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Kto jak kto ale Andrew zna się na rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.