Karuzela Napisano 9 Października 2010 Napisano 9 Października 2010 Witam. Kupiłem rower z założonymi no tubes. Dziś przy pompowaniu złamałem wentyl. Widziałem na allegro takie po 30zł i stąd moje pytanie. Czy będzie taki wentyl pasował to moich bontragerów? Na razie trzyma ta opona powietrze ale nie ma go dużo i trzeba zmienić preste czy trzeba całośc wymieniać? Prosze o pomoc co zrobić nikt nie wie?
1415chris Napisano 9 Października 2010 Napisano 9 Października 2010 Moze i ktos by cos wiedzial gdybys byl bardziej precyzyjny. Masz obrecze 'no tubes' jesli tak to wentyl 'no tubes' z okragla uszczelka. Jesli nie 'no tubes' to jakie...?
Rulez Napisano 9 Października 2010 Napisano 9 Października 2010 Taki , jak w opisie stoi jest do obręczy Bontrager : http://lemonbike.eu/product_info.php?products_id=990
Karuzela Napisano 9 Października 2010 Autor Napisano 9 Października 2010 Mam obręcze bontrager. Nie pisze na nich no tubes. Jest to model race lite czy jakos tak. Nie chce zabardzo spuszczać powietrza bo potem już nie napompuje a nie chce też wydać 30zł + przesyłka aby potem nie pasowało. Prawdopodobnie jest to zwykła obręcz. Czyli ten z lemon bike bedzie pasował?
1415chris Napisano 10 Października 2010 Napisano 10 Października 2010 Wyglada z opisu ze bedzie pasowal, upewnij sie na 100%, sprawdz jaki ksztalt i uszczelke ma twoj wentylek.
Kamil515 Napisano 13 Października 2010 Napisano 13 Października 2010 A wiecie jakie wentyle do fulcrumów red metali 5? Obręcze nie są UST.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.