Mod Team michuuu Napisano 25 Listopada 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Z Superiorem się nie udało wracam do Centuriona. Pytanie do znawców tematu : wybór pomiędzy Backfire Light i Hydro ? Cena rzecz względna jeżeli argumenty przekonywujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 25 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Rama Light ma mniej hydroformowanych rurek, a co za tym idzie mniej fantazyjny kształt, no i jest o 50 gr. lżejsza, materiał ten sam (choć na ramie syna jest nalepka, że jest z alu 6061, a w opisie jest 6066), wybór należy do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 25 Listopada 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Rama Light ma mniej hydroformowanych rurek, a co za tym idzie mniej fantazyjny kształt, no i jest o 50 gr. lżejsza, materiał ten sam (choć na ramie syna jest nalepka, że jest z alu 6061, a w opisie jest 6066), wybór należy do Ciebie. Znaczy dla fantazji nie warto dopłacać. Pytanko czy Light jest dla 60 kilogramowych szczypiorków? Bo wygląda na bardziej wątłą niż hydro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 25 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Znaczy dla fantazji nie warto dopłacać. Pytanko czy Light jest dla 60 kilogramowych szczypiorków? Bo wygląda na bardziej wątłą niż hydro. Nie wiem, syn ma 52 kg. i jest OK., 1,6 kg w rozm. 18" to nie jest przesadnie lekka rama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 1 Grudnia 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Rulez ty podrzegaczu! Kupiłem Light i teraz jestem pewien że dla lansu nie było warto dokładać 5 stówek do Hydro. Ramka bez fajerwerków ,lekka(jak dla mnie), wygląda na solidnie wykonaną chociaż tylny trójkąt trochę lajtowy. No i najważniejsze rura pozioma ostro opada, ważne dla niskoskanalizowanych. Zaczynam przekładkę i zobaczymy jak się będzie spisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 No to życzę zadowolenia z jazdy, sądząc po moich doświadczeniach, nie powinno być z tym problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Grudnia 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Dzięki wszystkim za rady. Jak dla mnie temat można pozamiatać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.