Rocky Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witam, ostatnio zacząłem interesować się wstąpieniem do Warszawskiego Klubu Rowerowego. Czy ktoś może posiada jakieś opinie na jego temat, lub jest jego członkiem. Proszę o wasze wypowiedzi na temat tego klubu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Trener Błażej Ci opowie co to WKK xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Trener Błażej Ci opowie co to WKK xD Trenujesz może w tym klubie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Października 2010 Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ja mam znajomych tam co trenują więc mogę się ich popytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2010 To popytaj i daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam LSTR Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Ja mam znajomą koleżankę w KLUBIE - myślę że jest spoko klubem. Dwóch trenerów zdaje się maja jeden od szosy a drugi bardziej od MTB mają zgrupowania itd. Uważam że jeśli jesteś z Warszawy i chcesz zacząć się ścigać a potrzebujesz kierunkowania osoby z doświadczeniem, to dobry pomysł! po co szukać nie wiadomo czego gdzieś daleko jakichś sponsorowanych klubów KTM czy Meridy - WKK spełni Twoje oczekiwania. Mają zgrupowania, zimą dodatkowo siłownia i ogólnorozwojówka - jednym słowem full trening, dbają o zawodników i co najważniejsze WYGRYWAJĄ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 aha, tylko na mejle nie są łaskawi odpisywać... ale może takim starym jak ja to nie warto :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Z tego co kojarzę organizują bezpłatne treninigi w weekendy. Pisali w każdym razie o czymś takim na formum MTB w Goldenline i chyba też mają info na stronie. Żaden problem podjechać i zobaczyć co, kto i jak. P.S. I przy okazji opieprzyć za nieodpisywanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Sol nie długo może sam Błażej napiszę poprosiłem go żeby coś napisał chyba że już nie musi. Sory,że nie odpisywałem,ale w końcu się nie dopytałem znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Po co pisać skoro można zadzwonić? Jeśli nie ma numeru na stronie wkk to poszukam później bo miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlazejM Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Witam, czego konkretnie chcecie dowiedzieć się o WKK (Warszawski Klub Kolarski a nie Rowerowy!!!)? Klub specjalizuje się w szkoleniu młodzieży w MTB. Jesteśmy 2 klubem w Polsce za zawodową grupą JBG w pucharze Polski MTB. Prowadzimy treningi 6 razy w tygodniu, jeździmy za zgrupowania i wszystkie najważniejsze zawody MTB w Polsce. Szkolimy młodzież od 10 roku życia. Głównie skupiamy się na młodzieży do 23r.ż, ale nie wyłącznie. Nasza strona choć w przebudowie zawiera podstawowe informacje nt klubu, kilka newsów jest również na cyklopedii na naszej podstronie. Zapraszam na ww. ogólniedostępne treningi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Witaj. Jeżeli mam 22 lata to mogę "wypchać się sianem" czy zawsze warto do Was dołączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlazejM Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Na treningi może przyjechać każdy. Jak się spodoba można do nas oczywiście dołączyć. Najprostszym sposobem jest odwiedzenie jednego z treningów: Warszawski Klub Kolarski zapraszaja na cotygodniowe, bezpłatne treningi MTB w trzech różnych miejscach Warszawy. Spotkania odbywać się będą w niedziele o 11.00: przy stacji metra Kabaty (Ursynów), na rogu ul. Podleśnej i Klaudyny (Bielany) przy zjeździe z mostu siekierkowskiego w stronę Puław (Wawer). W tych trzech miejscach o ustalonej porze będą czekać na osoby zainteresowane instruktorzy Warszawskiego Klubu Kolarskiego, którzy poprowadzą trening MTB mający na celu podtrzymanie formy przed kolejnym sezonem. Zaczynamy 24 października, pilotaż projektu będzie trwał do końca roku. Więcej informacji będzie można uzyskać pod nr tel. 600-452-865 oraz wysyłając maila na adres bmaresz@o2.pl. Zapraszamy! Błażej Maresz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Na rok 2011 przewidywany jest podobny projekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlazejM Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Na rok 2011 przewidywany jest podobny projekt? Tak o ile frekwencja na tegorocznych treningach będzie wystarczająca ( tzn. 20-30 osób ), można wówczas pomyśleć i o poszerzeniu projektu (o inne miejsca). Jednym słowem: to zależy od uczestników. Dlatego zachęcam do udziału w zajęciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlazejM Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Ciekaw jestem, czy ktoś z Was dotarł na trening WKK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Ja bym dotarł ale mały deficyt w sprzęcie. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 8 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Owszem, ja dotarłem 31-tego na Kabaty, spowodowałem ostatni w tym sezonie deficyt w sprzęcie ;)a wczoraj w pełni deficytu miałem przyjemność podłączyć się do grupy startującej u wylotu mostu siekierkowskiego. Nawet specjalnie na tą okazję przerwa w deszczu nastapiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Ohoho. Widze ,że wypaliło ,a szczerze wam powiem , myślałem , iż projekt upadnie. Ile osób licza grupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlazejM Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 20-35 osób każda grupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ja byłam do tej pory dwa razy na treningu w Kabatach i bardzo jestem zadowolona Osób jest sporo, ciekawe jak bardzo spadnie frekwencja jak się pogoda pogorszy. Chciałabym, żeby te treningi były kontynuowane, ale nie mam tak silnego samozaparcia żeby jeździć jak leje... Bardzo mi się podobają takie ćwiczenia - niby proste dla "prosów" ale dla takich jak ja już nie - jak wsiadanie i zsiadanie z roweru w biegu, przerzucanie kół nad przeszkodami Błażej a czy planujecie przy dużych opadach śniegu np. treningi na biegówkach? Jest to, jakby nie było, fajny uzupełniający sport wytrzymałościowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlazejM Napisano 25 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ciekawy pomysł z nartami. Na razie poczekajmy jednak na prawdziwy śnieg Tymczasem najbliższy weekend przywita nas mroźną, choć jak przedstawiają to prognozy, jeszcze nie śnieżną aurą. Zaczyna się bardzo przyjemny okres dla osób amatorsko jeżdżących MTB. Okres, w który przekonamy się o swojej wyjątkowości. Teraz jadąc na trening nie spotkamy już niedzielnych rowerzystów, w ogóle niewielu ludzi będziemy spotykać po drodze. Większość pozostanie przed telewizorami w ciepłych swoich mieszkankach. Ale nie MY! I to będzie bardzo przyjemne uczucie. Proszę nie zapominać o ciepłych rękawiczkach, dodatkowych ochraniaczach na buty i czapkach (najlepiej kominiarkach). Zapraszam w najbliższą niedzielę o 11.00. jak zawsze przy stacji metra Kabaty (Ursynów), na rogu ul. Podleśnej i Klaudyny (Bielany) oraz przy zjeździe z mostu siekierkowskiego w stronę Puław (Wawer). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 26 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Zapowiada się, że znów będzie fajna pogoda, oby Niestety (albo stety?) nie będzie mnie na dwóch pierwszych treningach w grudniu bo wyjeżdżam pośmigać na desce. Mam nadzieję, że się frekwencja nie obniży i jak wrócę to treningi nadal będą się odbywać Już się nie mogę doczekać śniegu! A ostatni trening w Kabatach był strasznie trudny dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlazejM Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 http://polskanarowery.sport.pl/msrowery/1,105126,8734612,Otwarte_treningi_Warszawskiego_Klubu_Kolarskiego_.html - filmik z ostatniego treningu WKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam9502 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Czy WKK prowadzi treningi przez zime? Jeśli tak to byłbym zainteresowany i prosiłbym i jakieś informacje. Czy w okresie zimowym można wstąpić do WKK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.