heniekkrol Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Miał ktoś taki mostek ? Nie ma problemów z luzowaniem się na sterówce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Chodzi ci o truvativ XR ? Widziałem co ludzie wyprawiają na tych mostkach w streecie, nic im się nie luzuje i jak na razie wytrzymuje (za dobrej techniki nie mają) więc możesz go brać. Też go chyba kupię, ale jeszcze trochę czasu minie z powodu braku funduszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniekkrol Napisano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2010 myślę nad KORE RACE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon92 Napisano 9 Października 2010 Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Mam Truvativa Team i nie traktuję go lekko a jednak nic mu się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 9 Października 2010 Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Ja natomiast przy dokręcaniu śruby odłamałem całe gniazdo (truvativ team). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 9 Października 2010 Udostępnij Napisano 9 Października 2010 heh, mi sie gut trzyma, no i przez 1 śrube waga dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berkas97 Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Ja też mam taki mostek, po za wygodą w montażu według mnie nic nie zmienia Może jedynie troche dziwnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniekkrol Napisano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ok, dzięki - widzę, że można zakładać bez obaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.