neyro Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Po wymianie forka sr sountur XCR MG nie wiem jak zamontowac zacisk avid.Poprzedni fork taki sam ale rower zostal sprowadzony ze stanow i rozni sie mocowaniem.W wersji usa zacisk mocuje sie od tylu a w europejskim od boku. Poszukalem troszke w googlach i wiem ze mozna zastosowac jakis adaptor ,ale jest ich taka masa ze nie wiem jak to dobrac. Aha rowerek GT Avalanhe 2.0 hamulce juicee three tarcze 160. Moze ktos hula z takim adaptorem i mogl by cos poradzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Proszę, oryginalny Avida - link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neyro Napisano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Tez to znalazłem tylko który to będzie bo każdy z nich jest inny. Jak dobrać I czym się sugerować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Potrzebujesz adaptera post mount/post mount pod 180mm(przód)/160mm(tył), jak chcesz mam taki nowy do sprzedania. http://allegro.pl/adapter-pm-pm-accent-przod-180-203mm-nowy-i1252023052.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.