Mod Team Pixon Napisano 7 Października 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Spawał ktoś coś aluminiowego w Łodzi, jeśli tak to gdzie? Ja muszę swoją ramę chwilowo pospawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 każdy warsztat samochodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 9 Października 2010 Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Nie każdy, ale jak pójdziesz do osoby która spawa tłumiki to bez problemu... No i trzeba mieć szczęście żeby facet potrafił ładny spaw zrobić. Ew. jeszcze do lakiernika można się udać. Ale oni za wszystko jakoś dużo liczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 10 Października 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Póki co nie znalazłem warsztatu, który chciałby się podjąć tego. Dlatego napisałem temat na forum licząc, że ktoś miał podobne doświadczenie i poleci coś gdzie już naprawiał tego typu usterkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Obok mnie na Jerzego jest warsztat, kilka, tam byłem jak chciałem spawać stal, ale nie udało się gdyż oni spawają tylko alu. Również niedaleko mnie na Okrzei jest gościu co zakłada tłumiki, może tam spawa alu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Jeśli jeszcze szukasz to na rokicińskiej 156 jest przy stacji oktan taki budynek. firma zajmuje się czyszczeniem i rekonstruowaniem zbiorników, cystern. Mają tam TIGa do alu. Poza tym na Łąkowej 4 jest budynek a za nim warsztat ZDZ'u gdzie ludzie uczą się spawać. Podjedź z załącznikiem a pan Stanisław (o ile będzie) powinien Cię uszczęśliwić. Próbuj pon lub wt od 15... powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.