anka86 Napisano 7 Października 2010 Napisano 7 Października 2010 Hej, szukam chętnych na wypad do Włoszej, rejon Toscanii. Znam język włoski jednak nie znam tamtych terenów. Chciałam tam pojechać samochodem a dalej już zwiedzać rowerem. Wypad planuję na wrzesień 2011. Piszcie czy jest ktoś chętny.
Pawel90 Napisano 9 Października 2010 Napisano 9 Października 2010 Jak długo planujesz zwiedzać Toskanię? Gdzie spać, namiot? Bardzo ciekawy pomysł, tylko do września 2011 jest jeszcze bardzo dużo czasu, ale propozycja warta rozważenia
anka86 Napisano 9 Października 2010 Autor Napisano 9 Października 2010 Wypad planuję na min. tydzień, noclegi- najtańsza opcja, (nie zależy mi na luksusach) może być i namiot. Byle byłoby się gdzie umyć i spokojnie wyspać.
hosejw Napisano 24 Października 2010 Napisano 24 Października 2010 rozglądałaś się/czytałaś w sieci co chciałabyś zwiedzić? koleżanka uczestniczyła raz w wypadzie do Toskanii w podobny sposób więc mogę zasięgnąć języka co warto zobaczyć, jak jeździć, itp. itd. ale z tego co mi opowiadała po powrocie to bardzo jej się podobało i była zachwycona Kilka pytań: 1. ile czasu chcesz przeznaczyć na jazdę rowerem, ile na zwiedzanie? (od razu: ile km max chciałabyś przejechać na dzień?) 2. samochód posiadasz własny(ile osób może się dołączyć) czy szukasz kogoś z transportem? 3. jakie doświadczenie w podróżowaniu rowerem/samochodem posiadasz? wrzesień, co prawda za niecały rok ale im wcześniej się zaplanuje i przygotuje tym lepiej bo to nie wypad na pobliską hałdę
ewciad4 Napisano 19 Lipca 2011 Napisano 19 Lipca 2011 Hej, szukam chętnych na wypad do Włoszej, rejon Toscanii. Znam język włoski jednak nie znam tamtych terenów. Chciałam tam pojechać samochodem a dalej już zwiedzać rowerem. Wypad planuję na wrzesień 2011. Piszcie czy jest ktoś chętny. Cześć! Szukam osoby chętnej do zwiedzania Toscanii rowerem. Termin 25 lipca- 4 sierpnia. Kontakt ewciad4@o2.pl Pozdrawiam, Ewa:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.