Skocz do zawartości

Toscania 2011

anka86

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, szukam chętnych na wypad do Włoszej, rejon Toscanii. Znam język włoski jednak nie znam tamtych terenów. Chciałam tam pojechać samochodem a dalej już zwiedzać rowerem. Wypad planuję na wrzesień 2011. Piszcie czy jest ktoś chętny.

Napisano

Jak długo planujesz zwiedzać Toskanię? Gdzie spać, namiot?

Bardzo ciekawy pomysł, tylko do września 2011 jest jeszcze bardzo dużo czasu, ale propozycja warta rozważenia :)

Napisano

Wypad planuję na min. tydzień, noclegi- najtańsza opcja, (nie zależy mi na luksusach) może być i namiot. Byle byłoby się gdzie umyć i spokojnie wyspać.

• 3 tygodnie później...
Napisano

rozglądałaś się/czytałaś w sieci co chciałabyś zwiedzić? koleżanka uczestniczyła raz w wypadzie do Toskanii w podobny sposób więc mogę zasięgnąć języka co warto zobaczyć, jak jeździć, itp. itd. ale z tego co mi opowiadała po powrocie to bardzo jej się podobało i była zachwycona

Kilka pytań:

1. ile czasu chcesz przeznaczyć na jazdę rowerem, ile na zwiedzanie? (od razu: ile km max chciałabyś przejechać na dzień?)

2. samochód posiadasz własny(ile osób może się dołączyć) czy szukasz kogoś z transportem?

3. jakie doświadczenie w podróżowaniu rowerem/samochodem posiadasz?

wrzesień, co prawda za niecały rok ale im wcześniej się zaplanuje i przygotuje tym lepiej bo to nie wypad na pobliską hałdę ;)

• 8 miesięcy temu...
Napisano

Hej, szukam chętnych na wypad do Włoszej, rejon Toscanii. Znam język włoski jednak nie znam tamtych terenów. Chciałam tam pojechać samochodem a dalej już zwiedzać rowerem. Wypad planuję na wrzesień 2011. Piszcie czy jest ktoś chętny.

Cześć!

Szukam osoby chętnej do zwiedzania Toscanii rowerem. Termin 25 lipca- 4 sierpnia. Kontakt ewciad4@o2.pl Pozdrawiam, Ewa:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...