MCT Napisano 7 Października 2010 Napisano 7 Października 2010 Witam! Przeglądałem forum, ale niestety nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Ponieważ zbliża się zima, być może równie sroga jak poprzednia, a rower stanowi jedyny mój środek transportu rozglądam się za oponami zimowymi. Chodzi mi konkretnie o opony z kolcami. Wiem, że można zrobić samemu ale chciałbym coś gotowego. Udało mi się znaleźć produkty Continentala i Schwalbe, ale w większości są to modele z górą 120 kolcami. Wiem, że Nokian produkuje kilka modeli bardzo różnorodnych ale w żadnym Polskim sklepie ich nie znalazłem. Wysłałem zapytanie do dystrybutora 7ANNA ale bez odzewu. Czy może ktoś wie gdzie w Polsce można je dostać? I druga sprawa, ktoś używa, jak się spisują? Dziękuję i Pozdrawiam!
crazycode Napisano 7 Października 2010 Napisano 7 Października 2010 Zadzwoń do sklepu rowerowy.com, tam mają bardzo dobry kontakt z 7ANNA i możliwe, że ściągną tą oponę - gdy reklamowałem u nich oponę NOKIAN'a odpowiedź była już na drugi dzień.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.