Skocz do zawartości

[rama] rozmiar 17 i 26 cali ?

Dawid422

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czesc...mam jedno pytanie odnosnie ramy rowerowej oraz kół-mam 140 cm wzrostu-czy rama 17 cali i kola 26 cali eda dla mnie odpowiednie pod wzgledem wielkosci?? (jezeli ktos ma 140 wzrostu i rower z takimi rozmiarami to prosze o odpowiedz) inni oczywiscie tez moga odpowiadac

Napisano

Rama 17 jest dobra na wzrost ok 170 cm. Jechać to dasz radę, ale jak przypadkiem zsuniesz się z siodełka to sobie klejnoty uszkodzisz.

Napisano

tak wiem-te rozmiary beda na wyrost ale czy jezeli mowisz ze bede mogl jechac to czy bede tez mogl sie podnoscic z siodelka i wogole komfortowo jechac????

Napisano

Rama 17 jest dla ciebie stanowczo za duza i bedziesz sie na niej mordowal.

Absolutnie nie wskazane jest kupowanie roweru na wyrost.

Odpowiednia byla by 14-14,5 dla roweru xc.

Napisano

moojmisui ...na tym obrazku ta rama jest przeciaz na niego za mala ...akurat takie ujecie jest ale jak by przelozyl noge przez rame to by dosigal podloza

Napisano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora.

Powód: I na tym skończmy ten temat, bo widać dawid422 jest mądrzejszy od nas. Pytanie tylko po co zakładał ten temat? :)

Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...