Skocz do zawartości

[rower] GoSport ktory wybrac?

Dawid422

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

moze i bym wzial tego krossa ale przez internet nie kupie :icon_mrgreen:(musze obejrzec rower osobiscie)ale jest jeden problem...nie bede jechal po rower specjalnie do krakowa-pytalem sie rodzicow ale powiedzieli ze absolutnie nigdzie nie jada bo w kielcach tez sa rowery. :P ...Czy ktos moglby sie przejsc do go sportu i sprawdzic sprawe tych hamulcow ?

Napisano

Ale kto tu żartuje ??? Jedyna osobą co tu żartuje, to możesz być ty, że założyłeś ten temat i nie dasz sobie nic powiedzieć...

:EDIT: Widzę i to nie tylko ja, że napaliłeś się na te rowery i chcesz nas na siłę umęczyć, żebyśmy ci powiedzieli, żebyś kupił jeden z nich, po to, byś miał później na kogo zwalić, że kupiłeś dziadostwo, a w dodatku zbyt duże dziadostwo.......

Napisano

ale czego nie dam sobie powiedzieć ?? Piszcie co chcecie,przeciez Polska to wolny kraj...kazda wasza wypowiedz czytam po 2 razy i wiem ze chcecie dla mnie dobrze. :icon_mrgreen:

Napisano

OMFG !!!! Nie liczy się to, czy wiesz, że ci chcemy pomóc, tylko to co robisz. Ja też wiem, że jak nasram na środek dywanu to będę musiał posprzątać i będzie śmierdziało, ale jak nie wytrzymam to nasram ....

Napisano

No sory, ale już nie mogę z tobą. :icon_mrgreen::P:wallbash: O to chodzi, że nic nie robisz, by kupić jak najlepszy rower. Po prostu uparłeś się na tamten i nic innego nie chcesz słyszeć... :voodoo::angry2: No oprócz jednego... Najbardziej to chciałbyś usłyszeć, że ten Scraper to najlepszy rower w tej cenie na świecie .. Niestety to w żadnym stopniu nie jest prawda, co już niejednokrotnie żeśmy ci pisali :)

Napisano

Chłopaku, nie wierzę, że w całych Kielcach, w żadnym sklepie nie ma Krossa A4 16" do zobaczenia :)

Centrum Rowerowe MARGO

ul. 1 Maja 70 25-511

tel.: 41 343 11 85

margo.rowery@o2.pl

Etob - Sport

ul. Paderewskiego 18 25-004

tel.: 041 366 06 47

To są oficjalni dystrybutorzy Kross'a na Kielce. Zadzwoń i spytaj czy mają taki model. Dalej już chyba wiesz co robić.

Napisano

Ale on nie kupi przez internet, bo rama może mieć inny kolor niż w sklepie i nóż widelec mu się nie będzie podobać ..... A w sklepie w Kielcach jest stanowczo za drogo i tam sami zdziercy w sklepach rowerowych pracują ....

Napisano

najlepiej to niech idzie spać albo płakać do pokoju, nooo i ido ch**a wafla hamulców nie hamulców, skąd sie wzieło hamulców ? OMGFTW

w ogóle po co mu rower??? zróbmy akcje zeby mu to odradzić prosze

ale fajny oftop mmm miodzio

Napisano

No tak, nie pomyślałem o tym. :)

A jeszcze jedno, wysyłka jest za friko, bo może tu jeszcze być problem.

PS. Może dla pewności jednak wyjaśnię do końca:

- jak zobaczysz / przymierzysz w sklepie w Kielcach taki rower jak podałem wcześniej dziękujesz uprzejmie i wychodzisz

- dzwonisz do sklepu w Krakowie i pytasz o wszystkie szczegóły, które chcesz wyjaśnić: kolor :) , osprzęt, dostępność w tym rozmiarze (to, że jest na stronie nie znaczy, że jest w sklepie)- pamiętaj, że to model 2009 i może się różnić detalem od 2010

- jak wszystko jest ok, kupujesz płacąc np. przy odbiorze.

Wybacz brutalność, ale to mój ostatni post w temacie, mimo, że już wcześniej to obiecałem.

Jak to nie pomoże, to wymiękam :bye2:

Napisano

No bo wiadomo, kolor najważniejszy. Bo który z kolegów będzie zazdrosny o rower, który ma jednolity kolor bez żadnych bajerów? Najważniejszy kolor, potem sprzęt :)

Napisano

mam nadzieje ze jutro jak wstane to na tej stronie bedzie jakas milsza atomosfera

Jutro jak wstaniesz to nie będziesz miał okazji czegokolwiek napisać. Aha za każdą próbę założenia nowego tematu o wyborze bika masz bana z miejsca. Dziękuję za uwagę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...