Skocz do zawartości

[rower] GoSport ktory wybrac?

Dawid422

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Waler chyba mylisz pojęcia. Ustawowy termin zwrotu towaru w ciągu 10 dni odnosi się do zakupów dokonywanych poza siedzibą firmy lub miejscem wykonywania jej działalności, a więc do sprzedaży wysyłkowej. Oczywiście zwracany towar nie może nosić widocznych śladów użycia.

Napisano

naprawde nie lubie kupowac z internetu...i raczej tego nie zrobie

rower mam zamiar kupic pod koniec pazdziernika alo na poczatku listopada...chyba ostatecznie wybiore tego scrapera

Napisano

Dawid, przeczytaj dokładnie początek tematu. Forumowicze opisali dokładnie te 2 rowery z przewagą na korzyść jednego z nich.

Poczytaj, kup i koniec tematu.

Pzdr.

Napisano

Nie warto, wszyscy są tego zdania, nie wiem tylko po co się pytasz, skoro i tak go pewnie kupisz :)

Cóż, Twoje pieniądze, możesz je wydać na co chcesz

Napisano

dzisiaj akurat przechodzilem obok gosportu i zauwazylem ze scraper tak jak juz wczesniej mowilem nie ma hamulców avid sd5(tak pisza w opisie) tylko ma jakies chyba chinskie hamulce firmy alhonga ...czemu tak jest...czy moze to ktos sprawdzic ??

Napisano

dzisiaj akurat przechodzilem obok gosportu i zauwazylem ze scraper tak jak juz wczesniej mowilem nie ma hamulców avid sd5(tak pisza w opisie) tylko ma jakies chyba chinskie hamulce firmy alhonga ...czemu tak jest...czy moze to ktos sprawdzic ??

Kross level a2 to wlasnie jest odpowiednik scrapera ar1

Napisano

Widzę,że rozmowę z tym użytkownikiem można przedstawić tak: :wallbash:

No to weź sobie kup tego Scrappera i daj już spokój. Każdy na tym forum napisał ci który masz wziąć a ty dalej to samo "Co mam wziąć i czy warto ten droższy" Moim zdaniem żaden nie jest wart tej ceny i lepiej byś wyszedł kupując coś z allegro. Ale jak już się uparłeś na omijanie allegro szerokim łukiem i nie ma nic satysfakcjonującego cię, to weź tatę lub mamę, idź do Go Sportu i kup sobie rower twoich snów a nam daj spokój.

Ps. Nie hamulców tylko hamulców ( A przynajmniej dla mnie tak brzmi lepiej ) i nie pisze tylko jest napisane bo to pierwsze to czynność ciągła.

Napisano

Specjalnie zmienili tydzień temu te hamulce, żebyś go nie kupował!!!!!! A dodatkowo jeżeli tam pójdziesz jeszcze raz, to zmienią jeszcze inną część na gorszą i za każdym kolejnym razem, gdy tam będziesz szedł, będą zmieniali coś na gorsze w tym rowerze, dlatego jak chcesz go kupić to zrób to szybko, bo za niedługo nie będzie się opłacać.... Cóż poradzę, tacy już są chamscy.....

Napisano

Jak im braknie jakiejś części to nie będą blokować produkcji i czekać np, na 1 hamulec tylko zamontują coś innego, alhongi są gorsze i różnica w cenie hamulców to około 65 zł więc ja bym tego roweru z nimi nie brał

Napisano

Zdaje się, że wrzucenie samego linka bez komentarza jest mało oczywiste, więc wysyłam go jeszcze raz:

http://www.mudserwis.com/kross-level-a4-2009-tylko-16-p-58.html

... i komentarz:

Za 1500 PLN masz Krosa A4 przecenionego o 500 PLN!!! Jest porządna rama z ALU 7005 potrójnie cieniowana- taka występuje u innych producentów w wyższych modelach. Osprzęt jak już pisałem zawsze można z czasem podmieć, a ramę będziesz miał na lata. Kwestia tylko wielkości 16", ale skoro przymierzasz się do 17", to będzie tylko lepiej. Jak już również ktoś pisał do Krakowa masz sto kilkanaście kilometrów, jak nie chcesz brać w ciemno. Choć porównując do tego roweru co planujesz kupić, to ten brałbym w ciemno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...