berkas97 Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 A więc tak, rower kupiłem za 1000 zł w intersporcie (odradzam), i w zasadzie jedyne co mi zostało z niego to rama, korba i przednie koło . Przednie koło: Obręcz: Wole nie wiedzieć Piasta: Też wolę nie wiedzieć Szprychy: A tego to się boje. Tylnie koło: Obręcz: Mavic XM719 V Piasta: Deore 2010 RH-M590 Szprychy: CnSpoke DB454 (32 sztuki) Opony: Continental Explorer 2,10 kevlar Dętki: Continental Siodełko: Velo Rura podsiodłowa: Accent Mostek: Truvativ XR 105mm 15 st. Kierownica: Truvativ Hussefelt Comp 40 mm Stery: FSA THE Pig DH PRO Gripy: Giant Korba: Suntour XCC 42/32/22 Manetki: Shimano Deore 2010 Przerzutka tylna: Shimano Deore 2010 Przerzutka przednia: Shimano Deore 2008 Linki: Clark's Pancerze: Shimano Kaseta: Shimano Deore 2008 32-11 Łańcuch: SRAM PC-971 Pedały: VP-559 Zacisk podsiodłowy: Zoom Klamki: Avid FR-5 Hamulce: Avid Single Digit 5 Klocki: Oryginalne od Single digit 5 Linki: Avid Pancerze: Jagwire Amortyzator: Sr Suntour XCM MLO (zalany olejem) Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego roweru, aczkolwiek największą wadą tej ramy jest brak uchwytu na hamulce tarczowe (sic!). Za rok rama XTC, na wiosnę 2011 RS Reba albo Recon i SPD. W tym miesiącu jescze korba - SLX albo DEORE 2010. Jak mi się uda znaleźć aparat, to zrobię zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.