Skocz do zawartości

[Korba] Gdzie dostać można najtaniej korbę SLX?

Allegrowicz

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 miesięcy temu...
Napisano

Ja również mam pytanie odnośnie korby SLX oraz korby Deore M590 czy te korby posiadają taką samą sztywność, różnią się tylko wagą 100 g mniejszą na korzyść SLX, czy jeszcze czymś innym.

• Mod Team
Napisano

SLX ma puste ramiona w środku, Deore nie, stąd wagowo 100g do przodu dla SLX.

To tyle z różnic występujących między nimi.

Dwa lata temu korbę XT prawie nową kupowałem za 380. Masakra co się dzieje z tymi cenami, szkoda, że mi do wypłaty nie dołożyli :icon_confused:

Napisano
Dwa lata temu korbę XT prawie nową kupowałem za 380. Masakra co się dzieje z tymi cenami, szkoda, że mi do wypłaty nie dołożyli :icon_confused:

No dokładnie, ceny w górę pensje w dół :icon_confused:

Napisano

Cóż, obecne kursy walut trochę inaczej wyglądają, ale i tak nie usprawiedliwia to takiego wzrostu cen. No chyba, że importer kupił podczas szczytu kursów i obecnie trzyma ze względu na to cenę.

Wciąż szukam, nie śpieszy mi się aż tak, co prawda nie mam obecnie korby w rowerze, ale za to rowerów mam kilka;)

Napisano

Wątpię, że znajdziesz coś taniej. Musiałbyś trafić na okazję. Ceny to nie tylko kwestia kursów. Shimano podniosło w tym roku ceny o średnio 20%.

• Mod Team
Napisano

Potwierdzam, taniej niż w CR nie znajdziesz, sam szukałem na początku sezonu w dużej liczbie sklepów i w CR akurat korba wyszła najtaniej.

Ewentualnie gdzieś za granicą szukać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...