netta1987 Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 witam proszę was o opinię o tych piastach oprócz takich że są bardzo lekkie bo tyle to wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Piasty spisywały się świetnie. Z tylną nie miałem problemów do czasu... gdy poszły mi pieski i obudowa łożysk kulkowych od bębenka czy coś takiego. Używałem ją nie całe 2 sezony i w tym okresie była tylko raz serwisowana więc z tego co mówili mi w serwisie, syf mógł być powodem, a było trochę tego tam po rozebraniu ;/ Z przednią zero problemu, zatarte łożyska wymieniałem na nowe i wszystko grało Jedynym dużym minusem jest ten ich standard pod tarczę, coś w stylu Centerloock ale inne 'ząbki' w mocowaniu, co prawda adaptery nie są ciężkie bo ok. 15g ale się luzują itd. Ogólnie mogę polecić, bo są lekkie i wytrzymałe, nie wiem jak by było gdybym częściej serwisował tylną piastę. Myślę że pomogłem netta1987, to Ty pisałeś do mnie na L-B w sprawie tych piast? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2010 tak ale wole czerpać z kilku źródeł a wiem że i na tym forum pojawiają się pasjionaci lekkich rozwiązań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Pasjonaci są, ale raczej mało ludzi jeździ/jeździło na tych piastach ;/ Z tego co kojarzę, na piastach i obręczach jeździł Marek Konwa jak jeździł w Corratecu(tym zagranicznym) ale nie wiem czy je chwalił czy nie. Wiem że jego fajnie cykały a moje nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2010 może przez brak serwisu cykanie zginęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Nie sądzę, bo od początku tak miałem. Marek to lubi kombinować więc sobie coś wymyślił lub tak miał, wiem że miał model Urano, więc może w nich jest tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.