MarekGrudziadz Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 Serdecznie wszystkich zapraszam.LINK
elcoyotto Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 Chyba tak http://www.memorialpoplawski.pl/
MarekGrudziadz Napisano 5 Października 2010 Autor Napisano 5 Października 2010 Rzeczywiście jakiś zły LINK się wstawił. Bardzo proszę Administratora o usuniecie . Dziękuje
Bikercwa Napisano 12 Października 2010 Napisano 12 Października 2010 Mój znajomy organizuje ten wyścig. Zapraszam
Flash3M Napisano 12 Października 2010 Napisano 12 Października 2010 Ktoś z miejscowych jest w stanie polecić jakieś opony na tę trasę?
exocet Napisano 13 Października 2010 Napisano 13 Października 2010 http://www.memorialpoplawski.pl/forum/viewtopic.php?t=129 pzdr
ulvgar Napisano 18 Października 2010 Napisano 18 Października 2010 Trasa fajna, bardzo urozmaicona runda. Organizacyjnie też wszystko było dopracowane. Minusem są jednak oznaczenia trasy - było kilka miejsc, w których trasę można skrócić (i znalazło się takich kilka osób co to zrobiło ). Widocznie czują jakąś radość w skracaniu trasy na ogórze. Poza tym wszystko Oby następnym razem było lepiej
Pulse Napisano 18 Października 2010 Napisano 18 Października 2010 Trasa fajna, bardzo urozmaicona runda. Organizacyjnie też wszystko było dopracowane. Trasa bardzo fajna, ale organizacyjnie bardzo słabo.
Flash3M Napisano 18 Października 2010 Napisano 18 Października 2010 też mam wrażenie, że znajdowali się amatorzy jazdy na skróty... jednego zawodnika sukcesywnie doganiałem, aby nagle za Lisa Młyn zniknął...
ulvgar Napisano 18 Października 2010 Napisano 18 Października 2010 Za tym młynem było właśnie miejsce by skrócić trasę.
budzyk Napisano 26 Października 2010 Napisano 26 Października 2010 Witam Przyznaję że były niedociągnięcia, może trochę mnie usprawiedliwi fakt że był to mój debiut w organizacji wyścigu. Najważniejsze czego mnie nauczył ten wyścig to fakt, że nie ma co liczyć na fair play ze strony części zawodników. Zastanawialiśmy się chwilę ze współorganizatorem czy postawić w tym feralnym punkcie jakiegoś człowieka, jednak uznaliśmy że potrójna taśma jest wystarczająco wymowna. No ale w sumie ten się nie myli kto nic nie robi:) Liczę że uda się rozwinąć tą imprezę. Wiadomo że w 100% się wszystkim nie dogodzi, ale będę się starał robić to jak najlepiej. Przy okazji dziękuję za liczne przybycie na I edycję tak późną porą. Mam nadzieję że spotkamy się na wiosnę. Pozdrawiam Bikerów
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.