Skocz do zawartości

[Maraton] MTB Brodnica

MarekGrudziadz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Trasa fajna, bardzo urozmaicona runda. Organizacyjnie też wszystko było dopracowane. Minusem są jednak oznaczenia trasy - było kilka miejsc, w których trasę można skrócić (i znalazło się takich kilka osób co to zrobiło :)). Widocznie czują jakąś radość w skracaniu trasy na ogórze. Poza tym wszystko :icon_cool: Oby następnym razem było lepiej :)

Napisano

Witam

Przyznaję że były niedociągnięcia, może trochę mnie usprawiedliwi fakt że był to mój debiut w organizacji wyścigu.

Najważniejsze czego mnie nauczył ten wyścig to fakt, że nie ma co liczyć na fair play ze strony części zawodników. Zastanawialiśmy się chwilę ze współorganizatorem czy postawić w tym feralnym punkcie jakiegoś człowieka, jednak uznaliśmy że potrójna taśma jest wystarczająco wymowna. No ale w sumie ten się nie myli kto nic nie robi:) Liczę że uda się rozwinąć tą imprezę. Wiadomo że w 100% się wszystkim nie dogodzi, ale będę się starał robić to jak najlepiej.

Przy okazji dziękuję za liczne przybycie na I edycję tak późną porą. Mam nadzieję że spotkamy się na wiosnę. Pozdrawiam Bikerów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...