SylwekZBO Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Witam ostatnio w moim rowerze złużył się wolnobieg,i mam zamiar go wymienić jaką polecacie kasetę do 35zł.Myślałem na Shimano ale nie wiem jaki typ,chciałbym 7 rzędową.Posiadam osprzęt Srama....Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berkas97 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Po pierwsze, masz w rowerze kasetę - czy wolnobieg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Dokładnie W temacie [kaseta] Dobry wolnobieg..., a w poście, że ci się złużył wolnobieg i chcesz kupić nową kasetę Kupy się nie trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SylwekZBO Napisano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Mam wolnobieg wkręcany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Rozumiem, że chcesz kupić kolejny wolnobieg, a słowa "kaseta" użyłeś przez przypadek. Wymiana na kasetę wiąże się z wymianą piasty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bender999 Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 generalnie to nie ma czegoś takiego jak dobry wolnobieg za 35zł jest taki trochę "lepszy" za około 45 ale generalnie to ten system jest troszkę przestarzały i zawodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Generalnie to w tej cenie te wolnobiegi są podobnej klasy Ogólnie wolnobieg jest gorszym rozwiązaniem, ale wiadomo, że żeby mieć kasatę, to trochę by cie to kosztowało Weź jakiś shimano tourney, żeby była jak najwyższa klasa w tej cenie i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.