znetxwork Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Witam Wpadam odrazu z takim pytaniem jezdze na leciwym co prawda juz DiamondBack'u siedza tutaj korby shimano deore na kwadrat ladne nie skatowane kupilem ten rower po okazji. Jedynym mankamentem tutaj jest suport juz nie chodzi tak ladnie strzaly + szkrzypienie, w gre wchodzi pewnie wymiana i zastanawiam sie jak to zrobic w miare malym kosztem czy warto zainwestowac jeszcze w suport na kwadrat przykladowo truvativ square czy moze juz wymienic na wielowypust + nowe korby tylko ze wtedy cena automatycznie skacze w gore chyba ze miedzyczasie udalo by sie sprzedac te praktycznie nietkniete korby shimano. Ma ktos moze jakas sugestie ;] ? Odrazu mowie ze rower wykorzystywany jest do lekkiego katowania chociaz nie do konca nas to jest zbudowany to nie zaluje mu ;p. Specyfikacja: Rama: DiamondBack X-2 (full) damper: Fox Float R Amortyzator: Marzocchi Boomber Z4 Flyligh Air Kiera: DiamondBack Korby: Shimano Deore Naped: Shimano Alivio suport: nie zagladalem niewiem (kwadrat)
PoleK Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 jak korba stan ok, to ja bym kupil obojetnie jaki suport na lozyskach "maszynowych" i tyle- jakies 30zl;)
znetxwork Napisano 18 Października 2010 Autor Napisano 18 Października 2010 jak korba stan ok, to ja bym kupil obojetnie jaki suport na lozyskach "maszynowych" i tyle- jakies 30zl;) No korba jest w stanie idealnym.
Mod Team Puklus Napisano 20 Października 2010 Mod Team Napisano 20 Października 2010 Obojętnie jaki byle dobry i odpowiedniej długości o ile mnie pamiec nie myli dla alivio jest 113 mm.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.