sebios Napisano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 http://img641.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dsc00535a.jpg Niektórym może sie nie podobać nie każdy by się odważył zbudować Poeksperymentować ja to zrobiłem bo chciałem coś innego cos własnego spełniające indywidualne potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 podłączę się do tematu z małym pytaniem....... kupiłem stara ramę do szosy z mocowaniem manetek na ramie. ale kupiłem klamkomanetki i chce zamontować pancerze i linki "po nowemu:-)" mam tylko problem z brakiem przelotek :-( w przedniej części ramy. i zastanawiam się jak to rozwiązać...... czy są może dokręcane przelotki - chodzi mi o obejmę na ramę i dwie przelotki po obu stronach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 podłączę się do tematu z małym pytaniem....... kupiłem stara ramę do szosy z mocowaniem manetek na ramie. ale kupiłem klamkomanetki i chce zamontować pancerze i linki "po nowemu:-)" mam tylko problem z brakiem przelotek :-( w przedniej części ramy. i zastanawiam się jak to rozwiązać...... czy są może dokręcane przelotki - chodzi mi o obejmę na ramę i dwie przelotki po obu stronach? Myślę że coś takiego dało by radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baros94 Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Myślę że coś takiego dało by radę. Tak jak powyżej, takie rozwiązanie spokojnie da radę. Jeżdżę tak już długo i nie widzę żeby miało to jakąś różnicę pomiędzy "normalnymi" przelotkami Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 właśnie tez wyszperałem taki patent ale strasznie to drogie za dwie śrubki 40zł:-( dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.