ToFFiK12 Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Zamierzam przez zimę kupić jakąś ramę fulla do 1500zł, co byście polecili? Szukałbym raczej czegoś ze standardową konstrukcją tzn. trapezu i żeby główka była wytrzymała
Artursx1 Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Ja Ci radze dobrze , poczytaj o systemach zawieszenia , i podstawowe informacje o konstrukcjach tych ram , o rodzajach tłumików oraz o kosztach serwisu tego wszystkiego wtedy będziesz miał pojęcie o tych że fullach , i już sam sobie wybierzesz konkretnie pod siebie ramę . W tej cenie masz big hita i to jest rama którą polecam najlepiej z Foxem .
sidzio Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 ja Ci radze dozbierac troche kasy:) i kupic cos z Santa Cruza:P
ToFFiK12 Napisano 6 Października 2010 Autor Napisano 6 Października 2010 Zainteresowały mnie 3 ramy; DC Akita, SC Bullit i Big Hit, co było by najlepsze do jazdy dh+fr?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.